#1663172011-06-20 05:04:44 Válasz a #166297. hsz-ra
Kedves Gudli!
Nagyon jó képeket készítettél Platamonról, köszi! Örülök, hogy végre vannak friss képek is onnan!! Már nagy izgalomban van a család, pedig még van 3 hét az indulásig!! Még nem jártunk Görögországban! Lenne kérdésem, a víz iható vagy inkább palackos vizet használjunk?? A strandon lehet bérelni napozóágyat?
A fotóalbumba külön tettem fel Platamonról képeket. Láttam, "aniferi" képei is fenn vannak. Tényleg nagyon szuper, jól összeválogatott képek. Gratulálok nektek!
A holnap indulóknak nagyon kellemes nyaralást kivánok! Érezzétek nagyoon jól magatokat!
#1662752011-06-19 18:53:57 Válasz a #166231. hsz-ra
Szia Monika137! Mi is Platamonra megyünk három hét múlva! Ha vissza jössz, egy beszámolóra számíthatok??? Kérlek nézd meg a Hotel Sun Beach milyen utcán van a GPS miatt jó lenne tudni!! Ha nem túl nagy kérés tedd meg lészi, hogy megnézed! Köszi!
Aniferi nagyon szépek a képek,egyre jobban vágyok már!!
Bridzsit!Hogyne raknád fel a képeket!Igenis igényt tartunk rá!Jó nyaralást!Ja,és itt a fórumon Sancho is részletezte hogy milyen finom a mazsolabor.Én is ki fogom próbálni!
Aniferi nagyon szépek a képek,egyre jobban vágyok már!!
Bridzsit!Hogyne raknád fel a képeket!Igenis igényt tartunk rá!Jó nyaralást!Ja,és itt a fórumon Sancho is részletezte hogy milyen finom a mazsolabor.Én is ki fogom próbálni!
#1662252011-06-19 12:37:02 Válasz a #166224. hsz-ra
Bridzsit!
igazából Santorini most nekünk is nászút, ugyanis Nei Poriban augusztusban voltunk tavaly és szeptember 25-én házasodtunk, azután nem mentünk sehová, mert ugye nekem tanév alatt nem lehet, csak most suli végén..
Nei Pori volt az előnászút, Santorini az utónászút!