Thassos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 601
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53201 Üzenet linkje2008-02-22 16:19:32  Válasz a #53196. hsz-ra

Ja, és Thassosra szervez a Dias is, õk Limenasba, ami szerintem az egyik legjobb kiindulópont. És a tavalyi áraik alaposan lementek a Popis apt-ba.
# 602
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53204 Üzenet linkje2008-02-22 17:10:24 

Nekem ilyenkor az a jó nyaralás,hogy reggel kelve friss kenyeret reggelizünk,fürdünk és napozunk,délben kis gyümölcsöt veszünk,pihizünk,fürdünk-ja,lehetõleg homokos parton,csúcs Sarti partja- este pedig hosszú és kimeritõ ,éjszakába nyúló sétával átnézzük a falu összes souvenir boltjánal kinálatát,egy közödsen kiválasztott étteremben megvacsizunk,majd bedõlünk az ágyba.a hét folyamán elmegyünk 1-2 hajókirándulásra,vagy tengernézõbe...ilyeneket tudunk Limenasban csinálni?
# 603
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53205 Üzenet linkje2008-02-22 17:19:12 

Miskolciutas írta:
Hjudit!
hol foglaltátok le ezt a hotelt?Egyáltalán melyik irofdának van még Thasszosza?Csak az Apollont találtam.Õszinten szólva félek a Zakynthoszi utazástól,mert valaki irta,hohgy az utolsó 400 km szerpentin,és egyébként is nagyon hosszú az ut.Tuti rosszul lennél.Szóval kissé lecsúszott most Zante.De nem találink helyette mást...valami Sarti szerû kéne,ilyen Thasszoszon?Valaki segitsen!

Kedves Miskolciutas!
Nem irodán, hanem egy utazásközvetítõ magyar hölgy segítségével foglaltunk, illetve a mai helyzet szerint a foglalás megvan, elõleget kéne utalni két héten belül, de vajon be lehet-e majd menni Szerbiába egyáltalán. Nemhogy keresztül autózni rajta...... Most kivárunk, aztán sajnos, lehet, hogy lemondjuk és más irányt veszünk. Románia felé nem szívesen mennénk... + 3-400 km, azt hiszem.
A hölgy neve, remélem, nem gond, hogy ideírom: Ónódi Ágnes. A sziget honlapján is megtalálható, de szívesen megírom a címét, ha gondolod. Rengeteg szálláshelyet közvetít, igen részletes leírással.

# 604
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53206 Üzenet linkje2008-02-22 17:35:03  Válasz a #53204. hsz-ra Előzmény #53204

Nnna nézzük csak!!
-Reggel kapni Limenasban friss kenyeret, istenit - de hát ez mindenütt így van Göröghonban
-Fürdeni és napozni is lehet, strandja is van, igaz nem a legjobb e vidéken, de nem mondanám rossznak sem, bár mi egyszer sem fürödtünk itt, annyi a közelben a szebbnél-szebb öböl vagy partszakasz, például nyugati irányban úgy 10-15 km-nyire lehetett az, amelyik az asszonynak is (homokos, sekély) és nekem is (sziklás, búvárkodós)nagyon bevált - a neve Papalimani, de hangsúlyozom, nem ez a leglátványosabb part, csak a legbeváltabb a mi kettõnk közös szempontjai alapján.
-Limenas este nagyon jó választás - kikötõi naplemente, tavernák sora, árusok garmadája, souvenirboltok, mézárusok, stb.
-Hajókirándulás OK - ha jól emlékszem, az Eros nevezetûn kerültük meg a szigetet, nagyon kiadós, tartalmas nap volt, csodákat láttunk a víz felõl - 3-féle kirándulásuk volt, rövid, közepes, és teljes körút, ez utóbbit már csak azért is érdemes választani, mert alig drágábbak, mint a másik kettõ.
Még valami: Thassoson kötelezõ körülnézni, akár autóval, akár motorral, de még a busszal is sok minden megoldható. Mi pl. stopoltunk.
Úgy-hogy mindent tudsz Limenason "csinálni", de mások majd máshova is adhatnak tippeket.

# 605
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53207 Üzenet linkje2008-02-22 17:41:11  Válasz a #53206. hsz-ra Előzmény #53206

Ha képek is érdekelnek, az enyéim itt találhatók:
http://thassos2005.galgoczyarpad.fotoalbum.hu/,
vagy egy kisebb albumom a hellaszon is megtalálható.

# 606
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53245 Üzenet linkje2008-02-23 17:12:31  Válasz a #53205. hsz-ra Előzmény #53205

Ágnest ismerjük,nagyon rendes segítõkész,csak azt nem" értem" miért akart mindenáron meggyõzni,hogy csak VELE érdemes bejárni a szigetet,saját szervezésben ez botor dolog szerinte icon_lol.gif
# 607
Tomi01
Aktív fórumos
Aktív fórumos
184 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53256 Üzenet linkje2008-02-23 20:23:16  Válasz a #53204. hsz-ra Előzmény #53204

Szia Miskolciutas!

Mi 2007 júliusban voltunk 2 hétig Thassos-on, de nagyon jó éreztük magunkat. Autóval mentünk kettesben a párommal, így nem volt gond a sziget bejárásával. Azon a kis szigeten 800 km-t mentünk két hét alatt, de megérte. Még így is azt érzem, hogy nem sikerült mindent megnéznünk. Minden nap más strandon fürödtünk, sokszor csak kettesben. Limenasban laktunk, de ha még egyszer visszamennék, Limenaria-t választanám: nagyobb a partja és nekem szebb is a város. Sarti-hoz igazábol nem lehet hasonlítani egyiket várost sem, mivel teljesen más az egész:ez egy zöld sziget. Volt, hogy felszálltunk gyalog a Keramoti-ba tartó kompra (2 euro/fõ) és a kikötõ melletti homokos parton voltunk egész nap két jégkása vásárlásáért cserébe. Amit Limenas-ban nagyon szerettem, az a kompkikötõben való szájtátás volt. Félóránként indulnak a kompok késõ estig így volt, hogy két órán át néztem, ahogy föl-le állnak az autók. Én így utólag azt mondom, hogy nagyon kár lett volna kihagyni ezt a szigetet. Menjetek el. Sajnos a mi tavalyi irodánk (Bella) azóta tönkrement, így hiába ajánlanám öket.

# 608
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53289 Üzenet linkje2008-02-24 17:45:42  Válasz a #38. hsz-ra Előzmény #38

Szia Ani!
Nyugodjatok meg, Thassos jó választás, 2 irodáról tudok, aki buszos utat indít oda, a Dias Zeus Limenasba, az Apollon Travel Potamiába szállásol el. Az áraik is korrektek, mi mindkettõvel többször utaztunk már, a személyes tapasztalataim is jók (biztos van ellenvélemény is, ez csak a sajátom).
A többi kérdés túl általános, olvass vissza , és mindent megtudhatsz.

# 609
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53290 Üzenet linkje2008-02-24 17:50:55  Válasz a #53289. hsz-ra Előzmény #53289

Ez tök jó, sikerült egy 2004-es hsz-re válaszolnam - valamiért az jelent meg a monitoromon, én meg röktön reflektáltam is rá - de szerintem már tárgytalan icon_biggrin.gif
# 610
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53293 Üzenet linkje2008-02-24 18:19:24 

Erre mondják:úttörõ ahol tud segít icon_lol.gif
Láttad az Indexen mekkora hó van Thassoson??Remélem a darazsak mindd oda vesztek icon_wink.gif

# 611
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53297 Üzenet linkje2008-02-24 18:28:23 

Szia Miskolciutas!

Nem ragoznám elõttem szóló társaim szépen megfogalmazott mondókáját, de hallgass rájuk és rám is: a leírt igényeid szerint Limenas az, amit keresel! icon_smile.gif

# 612
Csaszi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53583 Üzenet linkje2008-03-02 17:00:00 

Sziasztok!
Az idén mi is Thassosra vesszük az írányt,már be is fizettük az Apollonnál.Már többször utaztunk velük,merem ajálani,megbízhatóak és jók.
Mindenkinek jó nézelõdést és sok sikert a választáshoz!Üdv:))

# 613
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54166 Üzenet linkje2008-03-10 16:51:05 

Szia Kristi,

Nézegettem a thassos-i fotóidat, gyönyörûek!
A 14-19-es képeken látható kristálytiszta vizû partszakasz hol található? Eszméletlen szép ott a víz, a homok, csodálatos! Melyik strand volt ez?
Köszi,
Mandzsi

# 614
Klari50
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54171 Üzenet linkje2008-03-10 18:11:09  Válasz a #38. hsz-ra Előzmény #38

Szia Anita!
Mi már le is foglaltuk, sõt be is fizettük a Dias-Zeus-nál Tasszoszra, Limenasba. Ha megnézed a honlapjukat, nagyon tip-top kis apartmanházba lehet menni (csak egy van). A barátnõmmel megyek, õ már többször volt ott, és szerinte teljesen OK minden. Mi jún.2-án indulunk, az utazás költsége (busz+komp), és az apartmann 36.000.- Ft/fõ. Szerintem teljesen jó. Persze már nagyon várom !! És rengetek információt tudsz "felszedni" innen a "Leírások" illetve a "Beszámolók" -ból !

# 615
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54192 Üzenet linkje2008-03-10 21:13:18  Válasz a #54166. hsz-ra Előzmény #54166

Szia!
Köszi icon_lol.gif Ez a márványbányánál van.Ha van Google Earth a gépeden írd be a koordinátákat: 40°45'2.80 24°44'49.91 és már látod is hol van icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 40 41 42 ... 391 392 393   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu