Sziasztok !
Védõoltás görögországba: én 2szer voltam egyszer sem oltattam be magam. Mindenfelé jártam paralia körül. Tenger, firkálás robogóval-horzsolás, kagyló elvágta lábam-gyógyulni alig akart, egyszer másnaposan ébredés után kimásztam a zuhanyzóba és megittam a zuhanyrózsából kb 1 liter vizet. Azt mondták ne igyunk vezetékes vizet . Ja és egyszer véletlenül nyeltem a tengerbõl is ( olyan sós volt mint anyum elbszott húslevese ).
Még semmi bajom nincs, hülyébb már nem leszek, és hülyeség ellen nincs védõoltás.
Hát Jowi!
Én folyamatosan csapvizet iszok kint, sõt még most is van egy üveggel a hûtõben Katerinibõl víz, mert nagyon szeretem.Ezt iszom lassan 3 éve mindig mikor kint vagyok, aztán kutya bajom. Ne egyetek döglött medúzát, és nem lesz gond:)
Lehet idõben meglesza diplomám, mert megérkezett a nyelvvizsgapapírom (8 éve tettem le, most ért ide a honosított változat). Most már csak az államvizsga+védés van vissza:)
halohó mindenkinek!
Christee én érzem, hogy megvan! Aztán kint meg gyakorolhatsz mindenféle nyelvtudást (görög, angol, ...)
Pöpi engem is érdekelne a kalóz program:) fundy3@freemail.hu
Köszi elõre is!
És még1x: júl.7.-én indulunk nyíregyházáról a Grand Tours-szal. Elõtte tarthatnánk egy ismerkedõs, iszogatós, bulizós estét Akit érdekel, jelentkezzen!
Sziasztok!
Én a csapvíztõl hánytam fstam minden:) már bocs hogy így fogalmazok:) kellett egy kis idõ mire rájöttünk hogy mijafene a bajom:) legalább fogytam pár kgt:) lehet idén is megcsinálom:D
ízre nem rossz:) mondjuk nekem a sárvári víz az örök favorit:) én a dinnyét várom amúgy nagyon, amit pár centért vágnak hozzád, viszont hiányozni fog a cseresznye:)
Én görögdinnye, barack, krétai szõlõ és eper párti vagyok Rengeteg epret ettem húsvétkor, baromi szép nagy piros és édes volt, hmmmm.
Miért nem jelöltél be iwiw-en, ha már megtaláltál?
nem is tudtam hogy Krétán is van szõlõ.. én kis egoista azt gondoltam hogy csak a mi kis lankás dombjainkon, éghajlatunkon terem:) de akkor ki kell próbálni:) meg epret húsvétkor ahhhh:)
bejelöllek:)