sziasztok, mi tegnap éjjel értünk haza autóval, nekünk szerencsénk volt minden határon, szombat reggel háromnegyed 10-kor indultunk Sartiból és még éjfél előtt átléptük a magyar határt Röszkénél, a szerb utolsó két fizetőkapunál voltak többen, az egyiknél kb.20percet álltunk, ami fárasztó az a sok szerb korlátozó tábla, a rendőrök az úton kinn vannak
a beach-en laktunk, a víz nagyon-nagyon finom, sekély, homokpaddal teli, aranyiló apró pettekkel a vízfenéken, a hőmérséklete estére már termálvíz közeli, másodszor voltunk, két éve először és szívesen tértünk újra vissza
mi tudatosan választottuk újra ezt a részt, a víz itt kristálytiszta, a part is , a parton nincs tömeg, és egyáltalán nincs messze az esti sétához a falu, ahová mi háromszor mentünk be, mert inkább jobbra sétáltunk a természetbe, ahol gyönyörű sziklás részek vannak, illetve a partokon végig, vagy az ófalun túl a kikötőbe, ahol a süntelepek a fehér sziklákon laknak, itt a beach-en éjjel csend van és nyugalom, nincs motorverseny és zsibvásár közeli hangulat, persze, kinek a pap...kinek a papné, tiszteletben tartva mások eltérő véleményétm segítek bármilyen infóval, ha tudok, kérdezzetek nyugodtan
Itt vagyunk Sartin! Minden nagyon klassz, majd írok és teszek fel képeket is. Picit sajnálom, hogy Fate-n kívűl senkivel nem találkoztam. De biztos mindenki jól érzi magát!! Legyetek jók és mindenkinek nagyon szép napot
Örülök, hogy végre bejelentkeztél. Sajnos szombaton lemaradtam az integetésedről. Elmennél a Kipriotis apartman felé ( ott van a templom után) és megosztanád velem, hogy mennyire meredek arra az emelkedő?
#1449472010-07-20 11:05:47 Válasz a #144935. hsz-ra
Timi! Egyetértek, nem kell tartani a buszos utazástól. Én Norvégiát is megjártam busszal (3200 km). Óránként állj fel, állj lábujjhegyre, majd vissza, 10x, emelgesd a lábad a lehetőségekhez képest, amikor pedig megálltok, fusd vagy sétáld körbe gyors tempóban a buszt vagy 3-5x, meg csinálj guggolásokat. Engem mindenki hülyének nézett először, de nem érdekelt !
Vigyél mp3 lejátszót, rajta jó kis zenékkel, éjszakára pedig nyugtató zenéket hallgass (így nem kell a horkolásokat sem hallgatni ), gyűjts össze a rokonoktól, barátoktól sok buta pletykalapot, vigyél könyvet!
Éjszakára legyen nálad nyakpárna, egy nagyon vékony takaró, én általában zokniban és hosszú melegítőben-pólóban alszom, ez kényelmes. És próbálj úgy aludni, hogy a lehetőséágekhez képest a legjobban nyújtva legyen a lábad! De hidd el, hipp-hopp ott lesztek, meg sem fogod érezni ! Jó utat Neked is!