Szia colop !
Az,hogy mi volt néhány éve ,esetleg tavaly,azt el lehet felejteni.Sarti a topon van,nagyon kereset hely lett ,éppen ezért ne induljatok úgy neki.Ha csak egy hét van bármely irodánál,azt foglaljátok le,és ott lesz idõtök további napokra keresni valamit.Augusztusig még sokan visszamondhatják az utat,kérjétek tegyenek várólistára-ha van ilyen.
Én már harmadjára készülök az idén a Chalkidikire. Egyszer busszal, egyszer kocsival voltam. A kocsis action jó buli, szerintem nem annyira vészes a Balkán, vagy csak mákom volt, mindegy. Idén elõször nem ut. ir. által szervezett szálláson szállnék meg, mert csak max 3 éjszakát tudok maradni. Már egy ideje azon dolgozok hogy valami szállást horgásszak, mert az szerintem necces hogy 14-16 óra kocsikázás után még azzal szórakozzak hogy szállásom legyen, ezt senkinek sem ajánlom. A vadkemping még bejönne, de a neten olvasott tapasztalatok nem gyõztek meg a bizonytalanság miatt = elkapnak, nem kapnak, stb. Úgyhogy én spec az autós dolgot ajánlom, de ahhoz az kell hogy fáradtan legyen hová beesned ha megérkezel. Ennyit tudok javasolni. Ja! És ha valaki a szállásos problémámban érdemben tudna segíteni, hozok neki egy üveg Ouzot.
Üdv!
A Sithon travelnél GINA szokott ilyesmivel foglalkozni.A kinti címét tudom csak megadni:sithon@otonet.gr
Vagy írd be a keresõbe:erifili
Ez az Ibusznál Grigoris-ként szerepel,nagyon szép,bechen van.Van saját oldaluk,próbáld meg.
A felhõsödés mondjuk jelenleg le se ér a Sithonia azon részébe, ahol Sarti van. A 26fok végül is nem rossz, de jobban örülnék 29-30 foknak:)
Inkább nem nézek idõjárás jelentést, mert csak idegeskedek rajta:D
Most nézem,hogy te is mindjárt indulsz!!!Neked is minden jót!Bár a körutazáshoz nem is kell nagy meleg!Emlékszem,mikor Mükénét néztük meg 150 fokban,délben,nagyon nehéz volt felmenni.De ki ne hagyd!Fantasztikus élmény,nekem az egyik legszebb emlékem...ezen most elandalodtam...
dijuska!
Csinálj sok képet,mert mindent látni szeretnék,nekünk még sok van hátra...mikor a tenger vize körülcsorog a bokádon,gondolj itthon rekedt hellasz-társaidra!
Köszönöm a jókívánságot, de már keményen dolgozom rajta, hogy egy héttel eltoljam az indulást… Minden szállást egyénileg és közvetlenül foglaltam, s ez mos jól jött. Már a lényeget el tudtam intézni, így csak egy héttel késõbb indulunk; addig csak javul valamit az idõ, melegszik a víz is. Én sem vágyom hõségre, de azért jó lenne jóízûen fürödni is… Mykene is szerepel a programban… Azért bízom benne, hogy a most Sartira utazók sem lesznek csalódottak; drukkolok nekik!
Kérdés, hogy mennyire lesz kedvem vízbe menni, mert ha hideg lesz...
Mindenesetre mindenkit üdvözlök, nem biztos, hogy ma belépek még ebbe a topikba! Holnap délben indul a busz a Felvonulási térrõl!