... Óránként állj fel, állj lábujjhegyre, majd vissza, 10x, emelgesd a lábad a lehetőségekhez képest, amikor pedig megálltok, fusd vagy sétáld körbe gyors tempóban a buszt vagy 3-5x, meg csinálj guggolásokat ...
Nagyon jó! talán pár fekvőtámasz is belefér, meg a buszsofőr pockosát kicsit megzsákolni, körülmozogni
#1452432010-07-22 01:40:46 Válasz a #144663. hsz-ra
Azért a továbbiakban érezd jól magad.Nálam a redőny volt rossz sziesztával együtt kb.6 óra alatt lett kész,ráadásul az öreg úgy káromkodott mint egy kocsis,mivel tanulok görögül nagy részét értettem és már nekem volt kellemetlen.A határon mi is elég sokat vártunk,de azért emberi időben értünk le.
Sziasztok!
Dinnyebubus! Múlt héten jöttünk haza a Kypriotis-ból,készülj fel,elég meredek a domb,minden alkalommal levegő után kapkodtunk,mire felértünk,főleg a 40fokban,de az apartman nagyon szép és közel van mindenhez.Ha lenne még kérdésed,szívesen válaszolok.
Nani
Ennek "nagyon" örülök. Még az lenne a kérdésem, hogy a háziúr mennyire szól bele az életetekbe ott? Én azt hallottam, hogy feljár a szobákba, amikor a venédeg nincsenek ott és körülnéz meg ilyenek. Hova néznek az ablakok?
Az idő és a víz isteni a part nincs messze,sekély a víz de zuhanyzó és WC az nincs.
Ma voltunk Neos Marmaroson azon a bizonyos piacon. A látottak ismeretében ki hagynám ezt az utat. Szép a kikötő rész de mivel kis település az utcák szűkek és nagyon meredekek, némelyikben szinte féltem--az autóval menni. A piacon kínai dolgok semmi görögös valami,talán csak az olajbogyó ami volt 1-2 helyen és ciporót is árultak de ezért el menni több mint 100km-t ! A táj szép hegyre le- hegyre fel.
A saját véleményemet mondtam másnak ez még tetszhet jobban.
Mythost ittam az egézségetekre.
A gyros pitában mindenhol 2.50, tálban általában 6,és van ahol salátát is adnak hozzá. A Mhytos tavernába 2.20,üzletben 1-alatt. A sült kukorica 1.50 és finom. A nagy palacsinta is 2.50.