Szia, akkor tudod Santorinit fotózni Kréta felé menet, ha azon az oldalon ülsz ahol a kocsiban a vezetõ, vagyis A jelû ülés az ablak melletti és tuti látod onnan Santorinit.
Visszafelé pedig pont fordítva az anyósülés oldalán kell ülni és ez azt jelenti, hogy az F jelû ülés az ablak melletti.
Tehát ha ketten mentek odafelé az A-B ülést kérjétek , visszafelé E-F-et és akkor egymás mellett fogtok ülni és a B és E ülésekbõl is lehet látni.
Egyébként odafelé a felszállástól számított másfél óra múlva lehet látni Santorinit. Van olyan gép-járat ahol bemondják, hogy most nézz ki a gép ezen oldalán és látod Santorinit, de van ahol nem szólnak.
Van itt a hellasz.hu-n kimondottan Santorínirõl szóló topic is, szerintem ott is tedd fel a kérdésedet és böngészheted az addigi hozzászólásokat is. Biztosan találsz sok értékes információt.
Már régen jártam bent, tavaly utaztunk Krétára, nagyon sok hasznos információt kaptam, ezúton emelném ki, hogy Kekét külön köszönet illeti,privát mailekben is rengeteg ötletet, tanácsot adott. Az eredmény? 2 hetes fantasztikus nyaralás lassa 1 éve. És amit nem gondoltam volna... hamarosan visszamegyünk!!! Méghozzá összekötve 1 hét Santorinivel! el se merem hinni...
Van valaki aki 1 napnál többet volt Santorinin, és ellátna jótanácsokkal, ötletekkel? Esetleg ráakadt egy partszakaszra, stb. amit jó szívvel ajánlana.
Mindenkinek elõre is köszi
Helllóka mindenkinek!
Lassan vége a nyárnak és nem voltam sehol nyaralni... Pedig nagyon szerettem volna visszamenni KRÉTÁRA!
Remélem mindenkinek nagyon jól telt a nyaralása!!!
Rozinante,
köszönöm. Most már látom, hogy egy kicsit sok fotót tettem fel, de a következõ résznél majd igyekszem kevesebbet kiválogatni. Sajnos csak hétfõn tudom feltenni a folytatást.
Rozinante,
köszönöm. Most már látom, hogy egy kicsit sok fotót tettem fel, de a következõ résznél majd igyekszem kevesebbet kiválogatni. Sajnos csak hétfõn tudom feltenni a folytatást.