#1941302012-08-20 22:38:50 Válasz a #194125. hsz-ra
Nekem sajnos nincs ennyi pixelem, a képeimnek be kell érniük kevesebbel.
Talán, ha jó leszek, akkor kaphatok majd egy kicsit okosabb gépet... Meg ha engedi a buksza.
Tudom, hogy a közelben van a kolostor, nálunk az idő, a kérdéses.
Merthogy pihenni is kell, és egy-két kivételtől eltekintve nem vagyunk nyaraláskor hajnali baglyok. A párom egész évben hajnali kettőkor kel..., de itt nem. Addig alhat, amíg ki nem dobja az ágy..., vagy, amíg fel nem keltem, mert indulunk csavarogni.
#1941342012-08-20 22:50:30 Válasz a #194130. hsz-ra
Ez a jó hozzáállás,benzinre vigyél sok-sok pénzt nagyok a távolságok időben legalábbis, én 3-szor nyomtam tele a szigeten ,meg szinte tele tankkal kompoztam,vissza meg már lefkaszban nyomtam tele.Lett is km szépen.
#1941352012-08-20 22:55:40 Válasz a #194134. hsz-ra
Tudom, idén is benzinre költjük a legtöbb pénzt. Mint tavaly, 5000km felett jöttünk haza.
De megéri... legalábbis utólag, képeket nézegetve, emlékezve...
Szia Eszmam!
Sajnos amit leírtam valóban igaz.Nem tudni mitől,de a Myrthos vize nagyon koszos.Egyébként ne keseredj el..A látvány mesébe illő és pazar.
Az idegenvezetőnk mondta,hogy néha "olajosan" koszos a víz,ezt úgy értette,hogy fehér foltok úsznak a víz felszínén a fürdőzők rengeteg naptej használatától.
A kisboltok szerintem nagyon drágák.Mi 2 gombóc fagyit ettünk és 4 eurót fizettünk.Habár tény,hogy a fagyi isteni volt.Egy literes ásványvízért 1,5 eurót hagytunk ott.Viszont a pékáruk szerintem nagyon jó áron vannak,nem drágák ahhoz képest.Egyik este beültünk a párommal egy nagyon jó zenés helyre a legolcsóbb Rosé-t rendeltük,ami 14 euró volt.Viszont az is nagyon finom volt.
A nyelvvel kapcsolatban:Én olaszul és angolul beszélek.Az olaszt majdnem mindenki megérti.De az angolt is sokan beszélik.
A német nyelvet hanyagold,mert rühellik őket ott kint,de majd az idegenvezetőtök elmondja biztosan,hogy miért.
Remélem valamennyit tudtam neked segíteni,ha van még kérdésed nyugodtan írj,szívesen válaszolok!
a szigeten úgy 30km/ó-s tempóval lehet számolni átlagban
Lehet, nekünk annyi sem lesz, ha állandóan kiugrálok fotózni, meg ha minden bokornál megállunk leskelődni.
Az első pár napban biztos, mert fel kell töltenem magam a légkör varázsával és illataival...
De egyéb infók, és további árak is találhatók az oldalon. Rengeteg. Csak olvasni kell vissza, egy keveset. Tudom idő, de megéri, majd meglátod, és annyi hasznos dolgot találsz, hogy csak kapkodod a fejed.
#1941782012-08-21 12:55:04 Válasz a #194174. hsz-ra
Szia Melus!
Köszi a linket, ezt megtaláltam én is, de ez Argostoliban van, de akkor gondolom az árak nem sokban különböznek.
Sokat visszaolvastam már, de Skala-ról nem sok mindent találtam, csak az egyéb kirándulási lehetőségekről.
Ilyeneket találtam korábban is más oldalakon:)
Akkor böngészek tovább
Mi 2X2 Gb-os kártyát vittünk ki.. Kevés lett volna, ha nem lett volna kint barátnőm laptopja.. Minden képet még aznap feltöltöttük a gépre..
Ha nem lesz nálad gép akkor jó sok memóriakártyát vigyél ki.. ) Főleg 2 hétre.. Mi közel 2200 képet készítettünk 1 hét alatt..
#1942462012-08-21 21:29:10 Válasz a #194233. hsz-ra
Szia Isti!
Ezer éve nem jártál felénk!
A képeidet nézegettem, jó lettek! Sokáig idő híján voltam én is!
Most már jobban mozgolódok, mert mindjárt itt az én időm
Egy csomó dolgot kell még vennem, köztük még kártyát is, hogy bőven legyen helyem a fotóknak...