Aranyos vagy Jowi! Félek nem így lesz, de azért jól esik... Eddig egyszer égtem be nagyon, elfelejtettem, hogy másnap lesza vizsga (azt hittem van még +1 nap) Durva volt, mikor este felhívott csopitársam, hogy hogyan állok... 4-es lett, de én még úgy sose égtem. Na, most ez a tanár fog vizsgáztatni, aki akkor (õ a konzulensem...) Bizti õ is várja már
engem Egertõl 140 kilométerre ( árubeszerzésen voltam ) hívott egy osztálytársam, hogy tegnap megdumáltuk hogy vizsga elõtt találkozunk. Már kések 15 perce mikor érkezek meg.
Huhh az érdekes volt. De én nem égek ilyenek miatt. Gondolok egyet és a vizsga elõtt 1 órával leromlik az állapotom, olyan szinten hogy járni alig tudok.
Visszatérve nem gnya voltam mert az oszt.társam átvertem hanem azt a vizsgát elfelejtettem. Azon röhögtem hogy 12 óra alatt hogy lehet elfelejteni hogy vizsga van másnap
Érdemes volt megnézni a képeket Paraliáról (idei), jó képek, bárcsak már augusztus lenne, akkor már biztos jó idõ lesz és meleg a tenger. Már nagyon várom.