#1462102010-07-27 19:38:20 Válasz a #146153. hsz-ra
Szzsuzsanna!
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a beszámolóm. A nénit én inkább kihagytam. Elég fárasztó volt a nap enélkül is, meg aztán nem akartam, hogy megvakuljak és egy hétre elrontsam a nyaralásom
A Villa Maria egy nagyon klassz apartman, közel a főtérhez a templom melletti utcában. Vasárnap egy kicsit harangoznak, de ki lehet bírni
Minden nagyon közel van, tulajdonképpen a belvárosi részen van, de mégsem hangos. Reggelente a kukások csinálnak egy kis zajt, de ez egész Görögországban így van
Tv nincs a szobákban, de ha az ember tartalmas programokat talál, nem is nagyon lesz rá szükség. Ha küldesz egy mail címet szívesen elküldöm a képeket, amiket a Villa Mariáról készítettem.
#1462112010-07-27 19:39:56 Válasz a #146200. hsz-ra
Cortez!
Én vettem 0.25 EUR-ért is Kb ilyen árakon van, de körbe kell nézni, mert minden szupermarketben más árak vannak. Jó utazást és csodálatos nyaralást kívánok!
Kypriotisban ágynemű: párnahuzat van,az már fel is volt húzva,az ágyak végében volt 1-1 plusz lepedő,mi azzal takaróztunk,de az is sok volt a melegben.A nagy szekrényben voltak plédek,amit nem vettünk elő,lehet hogy huzat is volt hozzá,de őszintén szólva meg se néztük.
Egy ismerősöm indulna pénteken. A cidri oka:ma az volt a TV-ben fuvarozók sztrájkot hirdettek, s egy napra van benzin a görög kutakon Így az autósok csak pár litert tankolhatnak, azt is csak több órás sorban állás után.
#1462442010-07-27 22:11:20 Válasz a #146237. hsz-ra
Ma azt hallottam, hogy péntekig sztrájkolnak a kutasok de lehet,hogy 2-hétig???
Aki jön az a Maciknál teletöltse. Mi is számoljuk a km-t, hogy elég legyen a határig ha tényleg nem tudunk tankolni.
Jelenleg pár liter sincs mert a kutak zárva vannak. Tegnap még Nikiti környékén a Shell nyitva volt és km-sor állt csak nem tudtuk akkor még,hogy mi az oka. Különben nem furikázunk 130-km.-t. Most jobb lenne a helyzetünk.
Senkit nem akarok riogatni csak a tényeket vázolom.