Meg tudja mondani valaki, hogy hol van pontosan a WIFI a faluban??? Már többször olvastam róla, de nem tudom beazonosítani a helyet. Egyáltalán érdemes e saját laptopot vinni, tudok e bárhol szabadon csatlakozni a hálózatra.
Pont ott van a wifi ahol a fogorvosi rendelö,mi oda jártunk netezni eleinte,az utcán foghato,valamint van még egy wifi N.Pori also részén az egyik szállodánál,ez nem messze van a kalliope, az arany és ezüst házaktol.Elfelejtettem a szálloda nevét pedig minden nap ott mentünk el elötte. Pont ott volt az épitkezés is,szép uj térkövet csináltak a mellette lévö ház elött.Gyakran ülnek ott esténként gyerekek laptoppal.
#1500402010-08-24 18:51:23 Válasz a #150001. hsz-ra
sziasztok!
ha még arany árat is tudsz írni ...
WIFI-s internet a SARAFIS -nál is van , a tegnapi infóm szerint. ez helyileg egy pékség, és egy gyümölcs bolt környéke. pontosabban azért nem tudom mert mi is csak pénteken indulunk
WIFI-s internet a SARAFIS -nál is van , a tegnapi infóm szerint. ez helyileg egy pékség, és egy gyümölcs bolt környéke. pontosabban azért nem tudom mert mi is csak pénteken indulunk
Majdnem tudom az arany árát is,mert bementünk a boltba,ugyanis a tulaj régi ismerös. A láncot a bolt külsö részén szinte a járdán is árulják nagy tekercsben,lehuzol amennyi kell ,megmérik és fizeted, mintha spagettit vennél méterre.
igen , úgy olvasom a fórumukon, hogy jó a respektjűk.
Öket ismerni kell személyesen,nem vagyok elfogult, az idén nem velük mentünk de ,máskor igen és valoban élmény volt. Látszik a munka szeretete a felkészülés és a nagyon jo elöadás mod. Ök nem azért tartozkodnak tavasztol öszig ott hogy sütkérezzenek.