Ne szerénykedj Fazika ott" ugy sem ismer senki".Melyik csoporttal indultok Szolnokról? A "Fehérház" parkolóból indulnak most a buszok, mert a Pelikán szálló előtt lévőt kissé feldurták.Mi 21.-én indulunk.
#1488252010-08-12 20:43:54 Válasz a #148824. hsz-ra
30-án megyünk. Néztem is a Pelikán előtt a mi nap, hogy háború súlytotta övezet van. A fehér ház is jó, egyáltalán nem gond.
Miért írtad, hogy ne szerénykedjek? Azért nem vagyok olyan népszerű, hogy ott is ismerjenek. Sőt mi több...
Most jut eszembe. Franciska! Ti hogy indultok 21-én? Valahogy nem jön ki a turnus. Mi 30-án indulunk és szept. 10-én jövünk. Walterékkal mentek? De akkor az csak egy hét kint+1-1 nap az út?!
#1488282010-08-12 20:51:12 Válasz a #148816. hsz-ra
Fazika!
Azért is raktam fel,hogy itt a fórumon csorgathassa mindenki a nyálát..... Annyira szééép
Remélem,hogy minden "elsőbálozó" - köztük én is - ilyen felejthetetlen élményekkel tér majd haza,mint amilyen szép ez a klip volt.
Fazika!
Azért is raktam fel,hogy itt a fórumon csorgathassa mindenki a nyálát..... Annyira szééép
Remélem,hogy minden "elsőbálozó" - köztük én is - ilyen felejthetetlen élményekkel tér majd haza,mint amilyen szép ez a klip volt.
Komolyan mondom, hogy nekem semmi se tudná elvenni a kedvem Pargától. Ha meg ilyen szépeket látok, mint amit felraktál..hát...ez csak fokozza a vágyódást. Bármit is írnának nem szegné a kedvünket. Szerintem az is fontos, hogy ki hogyan indul neki a nyaralásnak. Én pl. annyi mindent olvastam már itt a fórumon, hogy úgy érzem magam, mintha nem is ismeretlen helyre mennék.
#1488332010-08-12 21:02:29 Válasz a #148821. hsz-ra
Ezt a "Hát???"-ot hogy érted? A koktélok is finomak, de egyrészt drágák, másrészt egy sosem elég belőle, mert édeskések és itatják magukat.
Sartiban ittam több félét is anno. Nekem az alkohol nélküliek pl. jobban bejöttek. De ha Görögország, akkor Mythos a No1.
Képzeld csak el: késő este ülsz a tengerparton és nézed Pargán a kivilágított kis szigetet, kezedben egy pohár hideg Mythos és közben zúg a tenger.....
Ezt a "Hát???"-ot hogy érted? A koktélok is finomak, de egyrészt drágák, másrészt egy sosem elég belőle, mert édeskések és itatják magukat.
Sartiban ittam több félét is anno. Nekem az alkohol nélküliek pl. jobban bejöttek. De ha Görögország, akkor Mythos a No1.
Képzeld csak el: késő este ülsz a tengerparton és nézed Pargán a kivilágított kis szigetet, kezedben egy pohár hideg Mythos és közben zúg a tenger.....
Jó csak vicceltem persze én is ezt írtam neked priviben lassan ott fogunk ülni és iszogatunk valamelyik strandon vagy a kikötőben Ouzó citrommal?
Igen a Walterékkal megyünk. 21.-én 10kor indulunk Szolnokról, és szept 1.-én érünk vissza.HááááT az 10 nap meg a busz.Tehát Ti jöttök, mi meg jövünk vissza ugyanazzal a busszal.
Fazika!
Én is így gondolom,hogy fő az optimizmus. Előre érzem,hogy életem talán legcsodásabb nyaralása lesz majd....
És nem veheti semmi el a kedvem....
Én is azzal kezdtem anno,hogy végig!olvastam a fórumot,és egy csomó mindent kijegyzeteltem.Térképek,fakultatívok,fontos infók a városról és környékéről.... Szóval minden csőre töltve,már csak mennünk kell !
És így nem egy ismeretlen helyre csöppenek,mert már előre tudom,mi merre van,és hova érdemes menni...
Ha az embert tényleg érdekli az a hely,ahová készül,akkor alaposan utánanéz,felkészül,mire számíthat.
Itt a fórumon sokat segítettek(főleg egy béka ),amit köszönök.
Ez a jó,ha átadjuk egymásnak a tapasztalatokat,legyen az pozitív,vagy negatív.
Úgyhogy már csak 36 nap,és gooo !!!
#1488412010-08-12 22:18:43 Válasz a #148724. hsz-ra
Brekim!
Igen,én voltam az,aki kérdezett az autókölcsönzésről....
Látod,a memóriád mégsem hagyott cserben,jól emlékszel,nem kell Cavinton.......
Bocsi,nem hagyhattam ki...
Ouzo citrommal??Hmmm...Biztos finom lehet,ha jó hideg. Még sosem ittam kombinációban. Mármint az ouzot.
Tegnap már nem írtam, mert mentünk hullócsillagokat nézni. Fél óra alatt kb. négyet láttunk. Éjszaka meg ránk szakadt az ég, olyan vihar kerekedett!
Milyen lehet most a vízhőmérséklet Pargán?
A valtos vizének elvileg melegebbnek kellene lennie, mint a többi strandnak, lévén, hogy kissé sekélyebb. De ott meg van valami kis folyó, ami beleömlik a tengerbe. Mi a tapasztalás erről?
#1488572010-08-13 08:05:36 Válasz a #148762. hsz-ra
Köszi, jó kép
Látom 1024-es így már értem, bár így is jól összenyomtad magad
És melyik hajó volt a jobb?
Nálunk tavaly úgy volt hogy három hajó indult egymás után Nidri-ből,
miénk volt a 3. és Porto Katsikin a másik háttal állva lepadlózott
Lehet nálatok is több hajó volt, köztük a Nidri Star csak ti a másikon voltatok
Fazika: Azért ezt nem úgy kell elképzelni, hogy hátsó tatról be kell ugrani a mély vízbe, van két hátsó lépcsó amin lemászhatsz mint egy úszómedencébe
jó közel a parthoz, kb három karcsapást tettem miután a létrától elrugaszkodtam és máris leért a lábam. Szval egyáltalán nem vészes aki egy kis gyerekmedencét át tud úszni simán fog menni ugye ez sós víz.
Úgy érted, hogy a patak beömlésénél hideg nagyon a víz? De a Lichnos meg hirtelen mélyül. Na mindegy. Úgyis megnézzük az összeset. Sőt a környékbelieket is.
De ahogy olvasom, mindenkinek más jön be. Én a sekélyebb, lassan mélyülő strandokat jobban kedvelem, de pl. Thassososn a márványpart volt az egyik legszebb strand, ahol életemben eddig jártam. Márpedig ott tényleg hirtelen mélyült.