Ha a nagy értékekre utaznak a lopkodó emberek,akkor valószínüleg Pöpit akarják elrabolni !Õ a legnagyobb érték,nem az amit visz !A kis karatés futóbolond!
Hát Pöpi kitartást a hétvégéhez! Aztán egybõl értesítést várunk az eredményrõl !Én sem tudom hogy bírom majd ki,hogy 1 hétig nem ülhetek ide júni 10tõl júni15ig!Jaj!
Kajaszünet. Itt vok. Csak magam, annyira magam hogy visszhangzik minden. Ettõl üresebb már csak a fejem. A fejemrõl jut eszembe: holnap bemegyek a helyi kínai üzletbe ( neve valami sárga folyó, vagy szerencse abc, esetleg a sárkány nyelve kft.)és veszek egy horgászsapit. Jól jön most a napon, meg akarok bolondulni a kinti szereléstõl 2 óra hossza után. Lehet hogy hülyén fogok kinézni, Majd szétröhögi magát Csin Csin a pénztáros. Õ egyébként szokott ilyen tályi masszázst ( vagy basszázst) tartani.
Na lépek, túrok egy kis tápot. Este valszeg leszek ( Dearlieosznál fogunk ismételten sátrat bontani, megbeszéljük hogy az idei Visegrádi Várjátékokra hogy jutunk el.
Jó hétvégét mindenkinek ( talán csak a Pöpi helyében nem lennék. De csak ma , meg holnap, meg hétfõn délelõtt. Kedd hajnalban már lennék a helyében)
Hát Jowissa! Most körülöttem kong minden, senki a fedélzeten, még egy árva kalóz sem! Itt ülök, ábrándozom arról, hogy a tenger hullámai csapkodnak! Kell is a kínai sapi! Nagyon meleg van, tán nem kéne egy kis napszuri! Mivel vizuális vagyok, látom, hogy lógsz a szeren és klímát bogarászol! Én itt ülök a hûs szobában he, he! Remélem Pöpi a strandon van megint, még ha tanul is! Én is lennék a helyében keddtõl egy rövid idõre! Na jó melódiát! bryam
Már én is szívesen ülnék a tengerben. idõnként kimásznék egy gyrosért
Ma elég nagy csend van. Sajnos. Pöpi is már ritkábban lesz. Remélem a többiek azért még lesztek itt .
Eddig voltam erõs...Most törtem össze pici darabkákra és keztem el stresszelni. Az egyik kérdésem a védésen statisztikával kapcsolatos, na én azt elegánsan át fogom ugrani....Könyörgöm annak mi köze a pszichológiához???????
Sajna Bryam ma itthon tanulok, nagyon hiányzik vmi feyzültségcsökkentõ. Az egyetlen megoldás azt hiszem a tanulás Viszont az a 3-as szám nagyon szimpi nekem:) És ha a hétfõt túlélném, talán még bele se nyomorodnék sanyarú sorsomba, jönne a gyors Paralia-rekreáció...
Pusz mindenkinek!
Hát nem is tudom, hogy mivel tudnék segíteni a stressz csökkentésében! Pöpi! Gondolj arra, hogy hányan szorítunk Neked! Lélekben Veled leszünk, arra az idõre még Paraliát is elfelejtjük! Arra nem tudok mit mondani Neked, hogy a statiszt5ikának mi a köze a pszichológiához! Illetve dehogynem! Ha maradsz az állásodban, akkor számon kel tartani, statisztikai számon, hogy ki a vendéged, abból hány a síkhülye, ki a méghüjébb, a fõ statisztika meg a honorárium miatt kell!!! Amugy egy nagy baraomság ez az oktatási rendszer, minden baromságot be kell seggelni, hogy végre legyen egy kemény fedelû könyvecskéd! Dalra fel, eddig eljutni nehéz, azon meg már túlvagy!!! Majd jön Jowissa a kínai Csang-csung sapijában, a sárkányosnál vette, csak nehogy tüzet okádjon! Pusz: bryam
Hát Imi! Én is még négykézláb is mennék, csak ehetnék végre igazi gyrost! Azon fogok élni nagy részt, míg ott leszünk, persze a többi fincsiséget sem hagyom ki azért! bryam