Na pont azért feszegetem annyira a dolgot,mert tuti nem fognak bérelni-nem fér bele a keretbe-hanem csak a falu partján fürdeni+hajóút....nekem nincsenek rossz emlékeim a Sidari partokról,azért javasoltam nekik ezt.És igenők is látták már Sartit-bocs,hogy úgy tűnik folytatom a GT vitát,nem szeretném,ha csalódnának...mondjuk a homokköves strandnál lesz a ház,azt irják,ott tisztább...
#2224942014-08-03 16:02:23 Válasz a #222493. hsz-ra
Az én ismerőseim a Katerinába lesznek, és ők sem tudnak autót bérelni, meg idegen nyelvet sem beszélnek max egy fakultatívra fognak befizetni. Szóval engem is az érdekelne legjobban, hogy maga Sidari milyen.
Tesómék a Lénában(várom,hogy Sancho megbékéljen a világgal )és irjon valamit róla...Sidari miatt nem aggódom,mert maga a falu teljesen jó,mindenkinek szerintem,mert van bulis és halk része is,csak a part jelenlegi állapota miatt aggódom...mondjuk az sem jó,hogy a GT talán túlvállalta magát Korfun-annyi az utasa,tuti,hogy csak ezért nem látják eéeget az id.vezt.,ahogy irták néhányan...
#2225102014-08-03 18:07:50 Válasz a #222507. hsz-ra
De lehet én vagyok a vak vagy nem jól látok valamit, de én itt tengerparti sétányt nem látok éttermekkel : lehet rosszul látok valamit. Azt látom sétáló utca van éttermekkel
#2225112014-08-03 18:27:42 Válasz a #222510. hsz-ra
Mert olyan nem nagyon van..... Kimondott parti vásárlósétány nincsen.. Part mellett inkább szállások vannak, és az éttermek is a parttól beljebb vannak picivel...
borzi,olyan tengerparti sétány,mint Nidri,nincs. Parttal párhuzamos a sétálóutca,de mindkét oldalán házak,üzletek-mondjuk ez szerintem nem gond,és meglehetős hosszú ez az utca.Paraliától nyilván kisebb az ilyen rész-szerencsére,m ondom én,de ilyen szempontból nem lesz hiányérzeted...emlékeim szerint is,és a mostanában utazók szerint is jó éttermek megfelelő számban ...Youtube videók vannak,keress ott is rá!
Nagyon szépen köszönöm az infókat! Igazából nem én megyek, de az ismerőseim szeretik a bulikat éttermeket, ahol nagy az élet. Szomorú lennék, ha nem sikerülne nekik jól a nyaralás és ha nem tudnának kellően válogatni az éttermek között, vagy unatkoznának