Sziasztok! Látom késõn jöttem,mint mindig !Ó,Pöpi !Tudtam,hogy nem bírod ki nélkülünk!
Nekem a holnap nagyon hamar el fog menni,mert egész nap csak rohangálni fogok !Talán este 9re haza is érek!
Talán!
Ma jó hírt kaptam,lehet még többen megyünk Paraliára!
nah vagyok csak felugrottam 2 napra bpre igen mûvész szerüség vagyok http://jaystorm.deviantart.com bár nemtom ki dijjazza mostanában a photoshopos képalkotásokat , a Szöszi meg leugrott balcsira
Sziasztok. Már viszonylag rég figyelem a forumot, csak eddig valahogy nem irtam, csak figyeltem. Nos mi jul.18. an megyunk bussszal Paraliara. Lenne valaki szives elkuldeni az a videot amit JayStorm tett fel? egy kis izelitonek jo lenne. csak mar nemtom letolteni. kovacsroni@vipmail.hu cimre. koszike mindenkinek.
kovacsroni
Jaszasz!
Pöpi nagyon-nagyon szorítok! Szerintem ilyenkor nyilván a tudás is számít, de a szerencse vagy sors keze (kinek, hogy teteszik) az dönt el mindent. Olyat is láttam már, aki sokat tudott mégis megbukott (no ez nem én voltam). Pöpi! Milyen joo mész Paraliára! Ah,belecsempészhetnél valamelyik csomagodba. De majd talizunk kinnt! Ami késik nem múlik
Jaystorm nekem tetszettek a képek!
Tegnap Dearlie-nál akudtunk, és sajnos hamar elaludtam. Sajna sapit nem vettem, mert nem volt a fejemre való, mind egységes méretû volt. Nem baj, majd megnézem még máshol. Pöpi te már biztos únod: ügyike legyél, sok sikert. Most nálunk búcsú van. Kilépek veszek kis gumicukrot, aszalt ananászt, és epret. Lõni kéne a céllövöldében is ( csak úgy mint gyerekkorunkban: a barátok közötti prioritási sorrendet, és 6-8 éves korunkban az alfa hím kiválasztását , jobban befolyásolta egy céllövöldében eltalált számológép-képernyõ, vagy csokoládét átlõni, vagy valami játékot megrongálni a puskagolyóval, mint eltalálni egy hurkapálcát!)
Pöpi! Nem tudom, hogy itt talizunk még a fórum (keddig). Ha nem akkor lélekben veled vagyunk és szorítunk. Minden jót. Este lehet, hogy felnézek egy kicsit.
Lélekben cipelek mindenkit magammal gyerekek! Hát elkélne nekem egy jó nagy adag szerencse, komolyan
Dearlie kicsit bestresszelt ezzel a volt már aki megbukott dologgal...sose buktam még meg, és most para para para van...
No de holnap ilyenkor, vagy így vagy úgy itt leszek, és elmondom milyen jó úgy lefeküdni alukálni, hogy másnapü reggel indul az ember Paraliára. Ma már dioli vagyok megint, pedig még csak 12 órája tanulok. Anya közben befestette a hajam, hugi manikûrözött, aztán kivasaltáka hajam...tulajdonképpen kiskirálylány vagyok
De jobb lenne már mindez Paralián!