Örülök ha segíthetek Mi a Koukla Beachen fürödtünk, és ha egy helyben álltál, bizony jöttek a halacskák Igen csipkednek, de arrébb úsztunk, akkor elmentek.
Láttuk az apartmanotokat kívülről rendben van
Igen azt nem írtam, 20euro/fő a sziget körüli hajóút Manthoséknál.
A parti sétányon vannak, egy nagy teknős fedél alatt, tuti megtalálod őket! Igen osztogatnak szórólapokat is.
Köszönöm szépen válaszotokat, Blajapa és Emi, a halakkal kapcsolatban. Majd próbálkozom túl élni. Az a baj, nagyon szeretek fürödni, csak sajnos halfóbiás vagyok, elúszkálok a víz tetején, csak ne tudjam mi van alattam. Ezért is szeretek több méter víz felett úszni legjobban.
Emi, nagyon jó a klipp és édes a kisfiad. Gyönyörű minden!
Koszi Emi az infot! Am hogy megy ez a papucs dolog, marmint felmegyek hajora, elmegyunk Navagiora. Pl be akarok ugrani a hajirok vizbe. Teszem ezt nem papucsban:D nyugodtan ott lehet hagyni hajon papucsot meg ezt meg azt? Nem fogjak el lopni?
Az előző témához hozzászólva...szóval erről a lopás dologról nekem is eszembe jutott,hogy így a strandokon mennyire lehet otthagyni a dolgokat amig mártózunk a vízben:)?Gondolok arra,hogy telefont, pénzt ilyesmit a táskában lehet e hagyni?Vagy ott lehet,csak mire kijövünk a vízből már nem lesz ott:D?
#2209532014-07-17 16:47:08 Válasz a #220936. hsz-ra
Elméletileg ott lehet a parton hagyni, ha messziről figyelsz rá. Ezt kérdeztem már régen másik fórumon. De azt is írták, láttak olyat hogy az Albán gyerekekkel harcoltak a gumimatracért a vizben.
Na most, nem ijesztgetésképpen, de érdeklődnék, hogy nem tudja-e valaki, merre megy Zakyra Pestről a repcsi? Meg lehet nézni valahol a légi útvonalakat neten? Én nem találtam... Ugye nem Ukrajna felé???? Köszi!
ha legörgetsz az "INFORMÁCIÓ (Térkép megjelenítése)" menüpontig,és rákkattintasz akkor láthatod az útvonalat. Igaz, ez Debrecenből mutatja, de szerintem hasonló légteret használnak a Budapestről induló gépek is.
Szép napot !
üdv
Judit
Legutóbb Judit71 szerkesztette (2014-07-18 11:25:02), összesen 1 alkalommal