Szia Jox!
Most olvastam csak a reakciókat. Volt nálunk zöld kártya, meg is mutattuk, de jó angolsággal közölték, hogy nem ez kell, hanem a nemzetközi vezetõi engedély. De akik, akkor lépték át a határt mind így jártak. Nem csak a magyarok. Hazafelé aggódtunk, de kihagytak a szórásból bennünket.
Az autópályadíjakról nekünk is azt tanácsolták visszafelé, hogy számoljuk át euróra és minden szó nélkül adjuk át. Mi inkább váltottunk, szerb dínárt meg még itthon vettünk.
Timi!
Nem kell a "H" betû, fõleg ha EU-s rendszámod van.
A sört pedig viheted, de azért ne rakd legfelülre, inkább a csomagok alá. De kinn sem drágább, 0,5 euroért már vehetsz. A Mythos drágább, de sokkal finomabb!
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek de kell most az autóra a "H" betû?Vagy elég a rendszámon lévõ?
Köszi a válaszokat!
Még valami!Szeretnénk kivinni 2 tálca sört is,lehet vagy van korlát?
A "H"-s országjelzés a 2004. május 1. elõtt kibocsátott rendszámok esetén kötelezõ.
A 2004. május 01. után kiadásra kerülõ, ún. EU-s rendszámtáblák esetén EU tagállamokban elfogadják csupán a rendszámtáblát, külön "H" matrica nélkül.
https://www.autoklub.hu/index.php?md=62
Éjszakai vezetéshez, álmosság ellen van valami jól bevált módszeretek?
(azonkívül, hogy az utazás elõtt napközben aludni(már aki tud...).
Kávé, energiaital, gyufaszálak, stb...?
Én egyáltalán nem kávézom, két utóbbi autós utunkon viszont ittam útközben, de a kávénál még is hatásosabb volt megállni, kiszállni és levegõzni pár percet.
Most valami energiaitalon gondolkodom...