Hát igazából még nem tudom ,nézegettem az Apollonos fakultatívokat ,de itt a fórumon olvastam ,hogy van sokkal jobb ajánlatok a kinti utazási irodáknál.Összeírogattam és szerintem kint körülnézünk és majd ott választunk! De az Biztos, hogy Athénba nem Apollonal megyünk ,mert az idegenvezetõrõl nem halottam valami jót stb.
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide kellene írni, de nagyon érdekelnének ezek az erdõtüzek. Valaki tudna pontosabbat mondani, mint amik a hírekben elhangozottak???
Igen, én is így gondoltam,meg már mindegy,mivel 7-én indulok....de köszönöm a megnyugtatást :)
böby, Athént nekem is látnom kell, meg gondoltam a Korinthoszi cstornára is vagy Naplio by night, biztos gyönyörûûûû.
És ti a kinti uatzási irodánál fizettek be,vagy annák,akivel mentek?
Hello!
csak beleolvastam itt a hozzászólásokba, és annyit fûznék hozzá, h mi most megyünk augusztusban Tolo-ba, busszal:) A theo tours szervez oda buszos utazást, és jó áron van:)
Ha segítség...
Ha már írok, szeretnék érdeklõdni, hogy lehet e robogót bérelni Tolo-ban?
Köszi
Én is megkérdeztem a háziorvost indulás elõtt, mert a TV-ben láttam valami h*lyeséget, hogy ajánlott az oltás. A dokim viszont megnyugtatott, hogy tök fölösleges, görög még nem a trópus
Mi a családommal a Pitsakis apartmanban szállunk meg. Remélem ki tudjuk élvezni a Toló nyújtotta lehetõségeket. Mi kocsival megyünk, és két hétig maradunk.
Én nagyon sokszor voltam Görögországban, Tolóban is, de sosem oltattam be magam és semmi bajom nem lett. Ahogy az elöttem szóló is írta, ne igyál csapvizet, gyakran moss kezet.
Mönyi!
Teljesen mindegy, mivel júl.7-én indulsz, addig a védõoltás nem fogja kifejteni hatását 2-3 hónap mire védett vagy, azt javaslom, hogy ne igyál csapvizet és fogat se avval mossál, toaletteknél vigyázz(remélem érted mire gondolok, nem akarom itt részletezni)Dobozos üditõt ha veszel a száját töröld le alaposan.
Szóval ha ezeket betartod, tuti nem lesz baj, nem kell izgulni:-)