Mi a párommal megyünk ketten.
Már én is nagyon várom az utazást ,számolom vissza a napokat!!
Jó lenne most kint csobbanni a tengerbe.Te Hol szállsz meg?
Én keresgélek,igen.
Ha valakit innen már "megismerek" mégiscsak könyebb az élet :):)
Ezért megyek egyedül,mert ehhez volt kedvem,van olyan amikor az ember maga szeretne lenni,nem? :)
Ezt most kinek írtad?
Te vagy aki utitársat keres ugye?
Szerintem ne izguljál a buszon biztos,hogy meg fogsz ismerkedni valakivel vagy éppen valakikkel, legyél közvetlen és felszabadult és sinen leszel.
Hogy hogy egyedül mész?
Ha nem vagyok túl indiszkrét megkérdezhetem mennyibe kerül ez a szállás szeptemberben?
Az emeleti szoba (ami utcáról földszint, s elõtte lehet parkolni), ami a képen van, hûtõvel, légkondival (szúnyogriasztóval, házipapuccsal ), Tv-vel, abszolút mini konyhasarokkal 40 Euro/nap (10-14 nap esetén lehet alkudni), a vízparti nagyobb konyhás studió, vagy inkább apartnman 45 Euro/nap, a reggeli - ha kér valaki - 5 Euro/fõ/nap. Az épület elõtti nyugágyakat és napernyõket grátisz lehet használni (ami másutt 8 Euro/nap). Takarítás naponta.
Ajken:én 178 cm vagyok és nem tudom hová pakolni a hosszu lábaimat
H.apci:de olvastam,hogy ott voltál, csak az kerülte el a figyelmemet,hogy idén is oda mész...mikor?
Én úgy hallottam, hogy Toloban sokan beszélnek németül, itt a fórumon olvastam, hogy nem igazán szólalnak meg kint németül, na most akkor melyik igaz?csak mert elbeszélek én németül, de angolul csak naon minimálisan, igaz barátnõm beszéli mind a két nyelvet, tehát probléma nem lesz...
Bridzs: én sem aludtam, csak szenvedtem. Az volt a bajom, hogy az emelt szintû buszba nem fértem magam kis 193 cm-ével. Kifele hosszabbnak tûnt az utazás, visszafelé tudtam aludni is!
Látom, indulnak sokan, nekik jó nyaralást, a többieknek kitartást, gyorsan elröpül a nyár... Csak ez a kánikula ne volna! Toloban könnyebben viseltük a vízparton