Sajna nincs eddig semmi tapasztalaltom az 5kontinenssel kapcsolatban. Csak annyi hogy mi az Oktogonnál lévõ irodában voltunk és nem volt túl szimpi a pasi. Na de ha az úttal nem lesz semmi gond, akkor az sem érdekel...
Ti mikor és hova jöttök pontosan? Én a barátommal júli 4-én megyünk Sidariba...
Rrinya!
Mi is 5kontinenssel megyünk. Van tapasztalatod velük kapcsolatban?
Szerintem az apartmanok neve nem mérvadó, biztosan millió egyforma nevû is van.
Sidariban szerintem is szép tiszta a víz és semmilyen állat nincs benne amitõl tartani kellene. Igaz reggelre a víz a partra sodor egy csomó növényt,de amikor ott voltunk akkor azt rendszeresen tisztították. Remélem ez idén is így lesz. Sidarit többek között ezért is szerettem meg, nálam a homokos tengerpart alap, de ugyanakkor ott van a sziklás rész is, ha valaki azt szereti. Érdemes vizibiciklit bérelni és kikötni a kis sziklákon a tengerben. Nagyon hangulatos!!! Emellett pedig jó helyen is fekszik, mert nincs messze Paleokasztrica és a legfontosabb látnivalókat egy nap alatt be lehet járni...
Remélem idén jó lesz az apartmanunk, mi az 5kontinenssel utazunk a Katerina apartmanba. Tud valaki valamit errõl az apartmanról? Csak mert nekem úgy tûnik, hogy kettõ is van belõle Sidariban, legalábbis két utazási irodában ugyanazon a néven 2 különbözõ épületet mutogatnak. Errõl tud valaki valamit???
Csak legyen jó az idõ!! Hallottátok, hogy jön a lehûlés jövõ héttõl? Remélem ez Görögországot nem érinti!!!!
Sziasztok!
Volt valaki közületek Glifadán, létszi írjátok meg a véleményeteket.
Szeptember elején oda készülünk autóval és két gyerekkkel(15,11).
Köszi elõre is.
Nem "hínáros" (vizifû=afrik a neve), csak néhol, kisebb foltokban. A homokkõsziklák környékén egyáltalán nem. Sünivel, medúzával mi nem találkoztunk egész Korfun.
Köszi a tippet a fagyit is ki fogjuk próbálni.
Azt szeretném még tudni, hogy a tenger tiszta e Sidariban, vagy olyan hínáros és zavaros mint Parálián. Van süni, vagy medúza arrafelé? Vagy nyugodtan lehet bóklászni a tengerben?