Na,megjöttünk mi is . Kegyetlen egy út volt ! Tegnap 10.15 kor indultunk Vasiliki-ből és ma reggel 4.30 ra értünk haza (Bp.)
Később még írok, egyenlőre még kóválygok ....
Azért hivatkozom erre a bejegyzésre (beszámolóra), mert szinte pontosan így éltem meg én is – persze egy nagyon rövid változatban – Lefkadát. Igen, azok a kékek… Gyönyörű! Máshol is láttam hasonlót, de így a sziklákkal, strandokkal, hegyekkel együtt valóban egyedi. És persze az adu ász... Nem mindennapi! Kicsit ront az élvezeten, hogy fizetős (4 Euró) és poros a parkoló.
Kár, hogy a legszebb részek megközelítése komoly feladat; sajnos ez már nem nekem való napi elfoglaltság egy üdülés során (na nem az autóvezetés miatt) , de mindenképpen látni kellett!
A kocsiuttal semmi problemank nem volt a macedon hataron tortent 2x2 euros lenyulason kivul illetve hogy visszefele a masodik kapunal 3 eurot akart elkerni az ember tolunk es a mogottunk jovo rokonunktol. Autopalyadijakat amiket mostanaban nem irt le senki a megfelelohelyre leirtam... kifele menet viszonylag sok rendort lattunk szerbiaban es egy rendorrel talkalkoztunk a makedonoknal de szerencsenk volt mert ment elottunk egy auto amit kikaptak elolunk (szerintem nem ment gyorsan), a legtobb kozeget a gorogoknel lattuk dolgozni, de jogtalanul nem allitottak meg senkit. Visszafele ujra csak a hatarutan egy rendor a makedonoknal akik semmit nem csinaltak csak tamaszkodtak a nap sugarainak orvendve. A szerbeknel droszttal Belgradban talalkoztunk csak.
Egy eszrevetel meg: az uj terkepeknek nem mindig kell hinni mert tobb helyre irnak palyat mint ami tenylegesen letezik, illetve volt egy szakasz ami meg nem volt rajta (Gorogorszagban)
SZIA ATOSZ!!!Ennyi szép dolog fog érni téged a közeljövõben???Unoka,nyugdij?Nahát,akkor csak hajrá,drukkolok,hogy egészséges maszatka szülessen,hozzon neked életed alkonyára sok-sok somolyt/mosolyt ennél szebbet én sem kivánhatok néked,azért,ha majd idõd engedé,néha látogasd meg Hellaszt!!!Jövõ évtõl pedig:Irány az Égei-tenger,ugye?Az még felfedezésedre vár!Atosz az Athossal!OFF-bezárva!A kisunokádnak meg mesélj ám sokat a Jón-szigetekrõl,hátha aztán õ is egy nagy felfedezõ lesz!CSUMMI!!
Ezt még a kezdet kezdetén Kónyunak megigértem,meg tartalmaznak olyan "szakkifejezéseket" amiért a hellaszról kitilthatnak, tehát nem egészen publikus,na meg a legfontosabb és idõmet korlátozza az unokám pár napon belüli megérkezése./Eza legfontosabb!!!!!/Na meg még egy, a nyugdijaztatásom (mert "idõs" vagyok), annak az intézése.Per herc most ezért nem kezdtem bele Lefkada propagálásába a nyilvánosság elõtt,sem a fotok felrakásába ahogy a többi szigetnél is tettem.Beszámolót én nem szoktam írni.Nem vagyok egy Mókai Jór és a helyesírásommal is gondok vannak... A Toldit is látod Csokonai Vitéz Mihállyal irattam meg...
Ez nem szégyen!... ez gyalázat...
Elnézést a birtokos jelzõ használatáért a megszólitásban.
Pusszantás Atosz.No még ezért is mit kapok? Csak úgy pusszugok
mint a vipera.Ja, az puffog. Még a hülõkkel is gondom van.Kész kavalkád...
Köszi Popeye a válasz, most már sejtem hova eshet, kocsival vagy ötször mehettünk el ennél a résznél,a Lidlben is vásároltunk egy párszor.Ilyen névvel nemláttam semmiféle táblát, a térképen meg nem is szerepel.