Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 6721
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41596 Üzenet linkje2007-08-16 14:29:23  Válasz a #41547. hsz-ra

Szasz Mofly!

Ne vedd komolyan ,hogy félek a repüléstõl,csak bohóckodom a gép még úgytudom egysem maradt fenn...Az "átkosba" még a repülõs mg-i szolgálatnál merev szárnyuakkal növényvédõsködtem és ,hogy verjem a mellyemet nem egy veszélytelen foglalkozás.Sajnos egy jópáran zsinegeltek,vagy fordulónál visszaestek.Ezt már is befejeztem, mert a téma tabu!!
Sznorizni az visz. nekem latin...Az mi az Moflyka? icon_eek.gif icon_sad.gif Én inkább merülnék.Majd fel hoznak... icon_confused.gif Vagy nem... icon_cry.gif

# 6722
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41592 Üzenet linkje2007-08-16 13:59:16  Re:

[quote="lloth"]Dehogy viharzottam el melletted! icon_eek.gif
Nálam semmi gond, csak valami irgalmatlan módon el vagyok havazva a héten, úgyhogy igyekszem felnézegetni a netre meló közben, de figyelmem megoszlik a sok engem érõ infó között, úgyhogy így fordulhatott elõ, hogy nem reagáltam valamire! icon_redface.gif
Ezért utólag és elõre is! elnézést kérek: igyekszem naprakész lenni!

Szia Iloth!

Nekem az a megérzésem,hogy te könyvelõ vagy.Azok vannak ilyenkor elfoglalva a gépi leadásokkal mert határidõs.Nejem is ezt teszi és az is ezt a szót használja,hogy elvan havazva. És természetesen semmi problémám és megértem és ne is kérj elnézést.Ez néha csak témakeresés és ártalmatlan kötekedés... icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif Ezt a pár napot már ki kell birni!

Szia :Atosz icon_wink.gif

# 6723
Zsuli37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41580 Üzenet linkje2007-08-16 13:35:03 

Szia Mofly!
Az az igazság, hogy már csak jövõre tervezzük azt az utat , mert 2 hete jöttünk haza Neos Marmarasról. De azért nem adjuk fel, tervezgetünk tovább! icon_cool.gif

# 6724
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41560 Üzenet linkje2007-08-16 12:49:35 

Üdv az újaknak! Töltsétek hasznosan itt az idõt a hellaszon! icon_wink.gif
# 6725
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41547 Üzenet linkje2007-08-16 12:02:40 

Szia Atosz!
Ne aggódj a repülés miatt! Elõbb-utóbb kénytelen leszállni. Csak nem akarod Zakit végig madártávlatból figyelni? icon_wink.gif
Mi most a hosszú hétvégére Horvátországba megyünk, Krk-re, egy búvárcsapattal. Nekem nem lesz olyan izgi, mert én nem fogok merülni csak sznorizni.

Zsuli icon_smile.gif
Klassz! icon_wink.gif
Én meg pont azt néztem ki legközelebbi úticélnak! Lassan elkezdem tanulmányozni azt a topicot.
Néhány oldalt ha visszalapozol, találsz egy csomó árat, infót a kérdésedre vonatkozóan. És mikorra tervezitek az utat?

Kata icon_smile.gif
Üdv itt! Már mindent tudsz? icon_smile.gif

# 6726
Zsuli37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41509 Üzenet linkje2007-08-16 08:29:39 

Sziasztok!
Eddig hatszor voltunk Görögországba icon_lol.gif , de a Halkidiki félszigeten még nem jutottunk túl icon_cry.gif . (ez persze nem baj) Ám az idén nagyon nézegettük Zakynthost. Segitsetek már, irjatok már egy pár árat (kaják, italok, gyros, vizisportok stb.) milyen ott az élet egy hétig?
Köszi icon_cool.gif

# 6727
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41501 Üzenet linkje2007-08-16 07:56:55 

És hogy mennyire szétszórt vagyok: válaszolni akartam neked Atosz, de a te hozzászólásodat nem emeltem be a nagy igyekezetben! icon_redface.gif
# 6728
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41500 Üzenet linkje2007-08-16 07:55:05  Válasz a #41402. hsz-ra Előzmény #41402

Dehogy viharzottam el melletted! icon_eek.gif
Nálam semmi gond, csak valami irgalmatlan módon el vagyok havazva a héten, úgyhogy igyekszem felnézegetni a netre meló közben, de figyelmem megoszlik a sok engem érõ infó között, úgyhogy így fordulhatott elõ, hogy nem reagáltam valamire! icon_redface.gif
Ezért utólag és elõre is! elnézést kérek: igyekszem naprakész lenni!

üdv:
lloth

# 6729
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41467 Üzenet linkje2007-08-15 22:06:44  Válasz a #41357. hsz-ra Előzmény #41357

Hello Mofly!

Igyekezni fogunk minden poziciót kiélvezni,ahogy írod csak most mivel férfi vagyok icon_sad.gif nekilódult a fantáziám icon_lol.gif Hát igen ilyen a férfi- nép. icon_biggrin.gif Az utazásból ez a francos tesztoszteron mingyá libidót csinál.Nem szégyenlem magam! Hát nem.Pedig tehetném... icon_wink.gif Jön a moderátor!
Pedig az is csak nõ. És idén még mentek valahova?Balcsi,kirándulás stb?
Vagy már csak a munkának éltek?Gyûjtsetek Kefalóniára és ne egy hétre,mert az kevés.Nekem a kettõ is kevés volt.
De most nekem hála Irány Zakynthos!!! icon_biggrin.gif Szia.

# 6730
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41413 Üzenet linkje2007-08-15 15:22:58 

Már nekünk is megvannak a repülõgép jegyeink.Csak még a repülõnk nincs meg.Biztos hozzák,gondolom én...Iloth te mit gondolsz?Csak olyat hozzanak ami nem esik le...Ez még viccnek is rossz! icon_redface.gif Sõt...!Morbid!
# 6731
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41402 Üzenet linkje2007-08-15 14:48:37 

Szióka Iloth!

Úgy elviharzottál mellettem,még azt sem irtad meg ,hogy miképp állsz a tervezgetéseiddel.Vagy netán valami olyat írtam ami megbántott?Na azt végképp nem akartam! icon_smile.gif Esetleg az én kalifikált fogamazásom rosszul sült el?Megeshet: akkór elnézést kérek! Ha ez tényleg Így van akkor írd meg légyszi priviben.Köszi.

Üdv: Atosz icon_cry.gif icon_smile.gif icon_biggrin.gif

# 6732
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41389 Üzenet linkje2007-08-15 13:34:50 

Sziasztok!

Eddig Krétára terveztük a nyaralást, de ma befizettünk egy hetet Zakyntosra. 28-án indulunk, már alig várom.
Biztos lesznek okos kérdéseim...icon_smile.gif

# 6733
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41383 Üzenet linkje2007-08-15 13:03:33 

Köszi Mofly!

Szimpatikus megoldás (üvegfenekû hajó! icon_wink.gif ): fontolóra vesszük hétvégén!

# 6734
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41372 Üzenet linkje2007-08-15 12:28:07 

Iloth icon_smile.gif
Mi a sziget északi csücskébõl, Schinariból indultunk. Itt bármikor lehet jegyet venni. Elõször a roncshoz vittek el, itt 45 perc fürdõzés. Utána vissza a kikötõbe, átszálltunk egy kisebb üvegfenekû hajóba, és azzal mentünk a barlangokhoz.

# 6735
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41361 Üzenet linkje2007-08-15 11:38:05 

Köszi az infót, mofly!

Még nem döntöttük el, hogy megyünk oda, csak bevillant, hogy ez esetleg egy olyan "rápillantós" info lehet odakintrõl nekünk itthoniaknak, ha már úgy is arra jár Zotya! icon_wink.gif

Visszaolvastam gyorsan és írtad, hogy a rövid hajókirándulást választottátok: írnál errõl pár sort. Azt írtad, hogy 15 euro: roncs és barlangok.
Hol fizettetek be? Hogy zajlott az egész? Csak dióhéjban, hogyha idõd engedi! icon_biggrin.gif

üdv:
lloth

Egyébként én a most hétvégén végre ha törik, ha szakad rászánom az idõt az utazás átgondolására, csak sajna addig el vagyok havazva.
Viszont már megvannak a repülõjegyeink, bibibi! icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 448 449 450 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu