Sziasztok!Megtudja nekem mondani valaki,hogy hogyan lehet Görögbõl olcsóbban talefonálni mobilról?Nekem 30-as elõfizetésem van,kell vegyek itthon bele valamilyen kártyát ,ha lehet egyáltalán,vagy kint kell beszerezzek. köszi
Nekem Dominó csomagom van és abban most olcsóbb lett a külföldi hívás, azt hiszem 157 Ft/perc minden európai országból. Más csomagban nincs tapasztalatom, de ha 30-as vagy, lehet, hogy neked is dominód van...ezért írtam.
Köszi a felvilágosítást az a helyzet,hogy rém béna vagyok ezekhez a telefonos dolgokhoz,úgyhogy lehet mielõtt indulunk bemegyek megkérdezni.Azért,ha van valaki aki egyebet is tud mindani azt megköszönném.
Lityi!
Én úgy tudom, lehet venni telefonkártyát és azzal olcsóbban tudsz hazatelefonálni mintha mobilról beszélnél. 2000-ben mikor utoljára voltam Görögben olyan kártyát vettünk amit utcai fülkékben lehetett felhasználni. Egy hét alatt kb. 4x telefonáltunk haza és olyan 10 percet beszéltünk alkalmanként az itthoniakkal. Nevét, színét sajnos már nem tudom.
Adri87!Valamit mintha én is olvastam volna valamilyen sárga kártyáról ,de arra már nem emlékszek ,hogy utcai fülkébe jó e vagy egyéb helyre.Azért köszi az infót!
Tobbfele kartya is van amivel innen olcsobban lehet telefonalni, fulkebol is es mobilrol is. Ilyen peldaul a " talk-talk" kartya (sarga) az ara 5 E, amivel fulkebol kb egy ora 20 percet beszelhetsz ha vezetekes szamot hivsz, de mobilra is ugyanugy jo .
Nagyon szívesen! Sajnálom, hogy többet nem tudtam segíteni. Majd utána kell még nézni, hogy hogy van ez pontosan. Vagy biztosan van aki hasznosabb, pontosabb infóval tud szolgálni!
AgniToló!Neked is köszönöm a gyors választ azt hiszem valami hasonlóról olvastam én is.Csak az a lényeg ,hogy ne legyen túl drága ,mert sajnos szeretek sokat beszélni.
Csak megerõsíteni tudom a többieket. Én is mindíg veszek egy telefonkártyát kinn (kék színû, 4,-eurós) és utcai fülkébõl telefonálok inkább, mert az jóval olcsóbb. Többször beszéltem az itthoniakkal, de volt olyan, hogy a következõ évben is használtam, mert maradt rajta pénz.
Mi tavaly simán a 30-as dominós telórol beszéltünk, jó nem sokat, inkább sms-t küldtünk. Végül is nyaralni azért megyünk, hogy kikapcsolódjuk...
Viszont a barátaink vettek barangoló kártyát, hogy az mennyire olcsó és jó és mi milyen "hülyék" vagyunk, hogy nem azt veszünk.
Aztán Zantén 3 délutánunkban és rengeteg sétánkba telt, mire találtunk egy fülkét, ami még mûködött is. Erre valami központot felhívtak ( rém hosszú számsorral) aki megadott egy még hosszabb kódot, és még több várakozási idõ után kapcsolták a magyar vezetékest, ahol aztán akit hívtak nem vette fel.... Ez alatt mi napi egyszer vígan hívogattuk az itthoniakat
Én kb. 12 éve mindíg kártyával telefonálok haza Görögországból és soha nem volt gondom sehol. Tavaly dél-Krétáról, elõtte Zantéról is. Zantén pedig nem is városban laktunk, hanem Amboula beachen (Tsilivitõl kb. 3 km-re). Ott volt kb. 200 méterre az apartmanunktól a mûködõ telefon. De elmondhatom ugyen ezt, Kosról, Tolóról, Vrasnáról, Stavrosról, stb.
Lehet, hogy csak Neked volt peched, mert mint említettem nekem eddíg mindíg sikerült telefonálnom.
Hát lehet... mi Tsiliviben laktunk, és a felét bejártuk mire találtunk mûködõt. Egyébként te is ezt a barangolót veszed? Mert többektõl hallottam, hogy ettõl sokkal jobbak vannak...
Persze, hogy kinek volt pechje... a barátainknak azért mert nemigen tudtak hazatelefonálni, és szinte "tele" hazahozták a kártyát, vagy nekünk amiért fél délutánokat asszisztálhattunk a telefonkeresésükhöz
Én jobb szeretem, ha mobil a buli És nem volt vészes, pedig tényleg naponta kommunikáltunk anyukámmal, mert õ maradt itthon a 10 hónapos pici lányommal
Idén már jön velünk, úgyhogy szerintem az egy hét alatt max kétszer beszélek, vagy sms-t küldök haza. Nem vagyok az a telefonálós típus.
Bocsi, hogy beleszólok, de szerintem ha aloe vera krémet veszel az a legjobb a leégésre.Szerintem.Bár a legjobb, ha a kényes helyeket pl. orr, lábfej 50-es krémmel kenegeted!