Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 6781
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13305 Üzenet linkje2006-08-02 23:04:51 

Szia Miskolciutas!Hétfõn megyek az Aeolussal:-)Mi is Krétára megyünk Plataniasba.Csak nem azon a gépen voltál ami 14.10 helyett majdnen éjfélkor ment el?
# 6782
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13274 Üzenet linkje2006-08-02 17:58:40 

Oly sok rosszat hallani.... Igen, jogos félelem. Gondolom az idei év után már én sem tudom olyan nyugodtan venni a dolgokat mint eddig. De azért gondolom sokkal többen ragadnak tollat azok közül akiket sérelem ért, mint azok akik meg voltak elégedve. Nos ha az irodában történõ foglalást válsztjuk nincs mese: utána kell nézni az irodának és utána bízni a dolgok pozitív alakulásában. Mint ahogy Juhi is írta: Minden irodának lehet "rossz napja". Csak én ne legyek pont ott.
# 6783
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Rita Viktória
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13272 Üzenet linkje2006-08-02 17:53:50 

Kyra írta:
Az 5 kont. jó lenne, csak az õ utjaik a legdrágábbak.

Szerintem nem feltétlenül az 5 konti a legdrágább. A Neckermannak szerintem magasabbak az árai. De azért elõfordulhat, hogy minden irodának más és más a kínálata, ezért tûnik úgy, hogy az eddig drágább mint a másik. Pl. a Tensinek is vannak kevésbé drága, drága, és méregdrága szállásai....

Egyébként meg ha valakinek segítségre van szüksége a nyaraláshoz, nyugodtan írjon nekem privát üzit! Szívesen segítek!!

# 6784
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13271 Üzenet linkje2006-08-02 17:14:53 

Ezt nálunk ÁTVERÉS-nek nevezik. Remélem nem járok így. Állandóan bennem van a félsz, mert elõször utazom ezzel az irodával(a nevét már fenntebb leírtam), és olyan sok rosszat hallani. Mondjuk akikkel beszéltem azok errõl az irodáról azt monták: megbízható. Igazság szerint vannak akik évekig utaztak ugyanazzal az utazási irodával. Azokkal is könnyen történhet valami.
A lényeg: a pénzéért mindenki azt szeretné kapni, amiért fizetett. Ez jogos elvárás!

# 6785
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13262 Üzenet linkje2006-08-02 16:23:52 

Végül is ha nagyon egyszerû akarok lenni, akkor a lényeg, hogy olyan apartmant kapjak, amit az irodában mondanak, mutatnak és kifizetek, a többi már részlet kérdés a számunkra. De ha a képek gyönyörûek és helyette egy lepukkadt, penészes valamibe tesznek be az már becsapás felénk. Itt már nem lehet beszélni jó vagy rossz útról úgy gondolom.
# 6786
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13260 Üzenet linkje2006-08-02 16:18:05 

Ez így van.A munkatársam-fiatal srác- busszal utazik 6-8fõs társasággal.Már mos fujja,hogy õk bizony fogják használni a wc-t, mert az arra van,akármit is mond a sofõr.Az út hosszú és unalmas ezért sörözni kell.Hiába próbáltam meggyõzni,hogy a WC nem egészen arra van,hogy a sör vedelés után használják,hanem szükség esetére és 4 óránként megáll a busz.Mi lesz azon a buszon?!Még jó,hogy nem velük megyünk...
# 6787
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13257 Üzenet linkje2006-08-02 16:10:05 

Azért ha egy irodáról már sok rosszat hallasz azért beindul a motoszka! Tévedni emberi dolog, de ha ez gyakran elõfordul az inkább alkalmatlanság.
De van egy emlékem egy régi nyaralásról. Még busszal utaztunk, abban az évben Sartira. Panorama volt a szervezõ iroda, aki gyûjtõ járaton hozta északról az utasokat, majd valahol a határ elõtt át kellett szállniuk a Paráliára utazóknak egy másik buszra. Hihetetlen társaság volt, örültünk, hogy nem velünk utaznak. Érdekes: nem egy társaság volt, csak valahogy egyforma mentalitásuak. Sajnos hazafelé jövet ugyan ez a társaság már a görög határ elõtt átült hozzánk (vajon a sofõröket nem akarták büntetni oda is és vissza is? icon_lol.gif ). Egész úton elég hangosak voltak, így hallottuk, hogy nagyon jól érezték magukat, minden OK volt. De ekkor valaki elkezdte mondani, hogy borzasztó ez a busz, mert nincsennek asztalok (lenn volt egy asztal, kérték ott egyenek ha lehet, de este ne foglalják el aludni) és egyáltalán mi az hogy csak végszükség esetén lehet használni a buszon a mellékhelységet, stb. Na innentõl végig hallgattuk a panaszáradatot és hogy jövõre inkább melyik irodával fognak utazni. Hát bíztam benne tényleg így tesznek, legalábbis nem velem egyidõben utaznak. Mi akik kicsi gyerekekkel utaztunk nem problémáztunk semmin, hisz a sofõrök tényleg megtettek minden tõlük telhetõt. De számomra világossá vált, hogy vannak emberek akiknek semmi sem jó, mindenben hibát keresnek. De sajnos nagyon sok jogos kifogás éri az irodákat. Ezért is jók ezek a fórumok, ha egy irodával kapcsolatban sok panaszt hall az ember ott azért valami nem OK.

# 6788
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13249 Üzenet linkje2006-08-02 15:04:18 

Nagyon jól fogalmaztál. Minden irodának lehet "rossz napja". icon_lol.gif
Csak én ne legyek pont ott. icon_confused.gif

# 6789
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13238 Üzenet linkje2006-08-02 12:56:07 

Erre az egészre nincs törvény. Szerencse kérdése is, meg amit már korábban írtam, meg azóta más is írta, lehet hogy egyik utazási iroda hibázik 1-2-szer és pont kifogjuk. Én ilyen hiba ellenére is utaztam másodszor ugyanazzal és akkor nem volt semmi gáz. Egy iroda több ezer útja közül, talán pár rosszul sül el, de a maradék útjai jól sikerülnek, szóval ettõl, még nem feltétlenül teljes egészében rossz az az iroda. Szerintem.
Andi

# 6790
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13237 Üzenet linkje2006-08-02 12:52:29 

Az én tapasztalatom alapján, az olcsobb utak néha sokkal jobbak. icon_lol.gif
# 6791
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13231 Üzenet linkje2006-08-02 12:12:31 

Nos csak az a kérdés, hogy a magasabb árak vajon magasabb színvonalat takarnak-e. Esetleg megbízhatóságot?
# 6792
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13222 Üzenet linkje2006-08-02 11:34:13 

Az 5 kont. jó lenne, csak az õ utjaik a legdrágábbak.
# 6793
Rita Viktória
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13205 Üzenet linkje2006-08-02 08:56:34 

Sziasztok!
Mivel én utazási irodában dolgozom azért egy-két irodát már elég jól ismerek.
Én a Tensivel voltam Korfun és állítom, hogy ami a katalógusukban benne van az megfelel a valóságnak!!! Még sosem volt velük gondunk. Ugyanígy a Bella Tourssal sem!! A legjobb görögös irodák az Apollonnal, az 5 Kontival és az Imperator Travellal egyetemben.

# 6794
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13202 Üzenet linkje2006-08-02 07:55:34 

Szia Leenda!
Mi nem az Andromédával utaztunk, csak az õ katalogusukbol néztem ki, hogy Makrigialosban július 22-23 kagylo fesztivál lesz. Paraliáról mentünk át, és láss csodát a fesztivál egy héttel korábban volt. Biztos, hogy nem utazok velük soha, mert már ez nagy csalodás volt.

# 6795
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13161 Üzenet linkje2006-08-01 20:09:30 

A piacon lévõ legszebb katalógus az Aeolus ut.irodáé.Bele is szerettünk,és kiválasztottunk egy középkategóriás 3 cs.-os szállodát,aztán boldogan vártuk az indulást.A kalandos repülõut után még az következett,hogy a faluba érve kiderült,hogy a szállodai szobánk nem az,ami a csodaszép katalógusban le lett fényképezve,hanem attól mélyen elmarad.Borzasztó elkeseredés vett elõ,még nem jártunk igy sose,bár mostanában olvasok itt különféle fórumokon ilyen eseteket.Hosszas veszekedés,sirás-rivás után megtalálták nekünk a lefényképezett szobát?!Igaza van annak,aki azt irta,az ilyen eseteknek nagyobb nyilvánosságot kell kapni,hogy kevesebbszer forduljanak elõ.Szerencsére Kréta szépsége hamar elfelejttette velünk a dolgot
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 452 453 454 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu