Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 6781
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237287 Üzenet linkje2016-02-19 17:29:07  Válasz a #237286. hozzászólásra

Kedves Tidem !
Igen rá gondoltam.
Szerintem vérprofi idegenvezető.
Kevés van belőlük.

# 6782
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237288 Üzenet linkje2016-02-19 17:46:45 

Írtatok páran , így próbálok egyszerre válaszolni , hogy minél rövidebben szerepeljek .
Először saját magamat javítom ki. Nem Nidrivel szarakodtam, hanem végül oda utaztunk.
Sidarival variálgattam. Aztán ott hagytam.
Kedves Ágica 2 ! Itt nem arról volt szó , hogy nem adok esélyt a másik idegenvezetőnek .
Egyszerűen elment a kedvem Sidaritól akkor és a Grand Tourstól. Hirtelen kaptam egy másik cél lehetőséget.
Kepkypa ! Neked jó utat ! Jó hogy repcsivel mész , mert zárva a Görög határ. Egy ismerősöm kamionnal 1 hete ott szív.
Végül ígérhetem, hogy lesz Beszámoló . Sajátos stílusomban. Ha esetleg olvastatok már belőlük. ( ez itt a reklám helye )
Elkezdtem írni Spanyolból is , de abba hagytam.
üdv.
Jox Neked is köszi a segítséget !
Kedves Rebus !
Csak jó lesz ez akkor ! Amit lehet kihozok belőle .
Péter

# 6783
Zolchy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237289 Üzenet linkje2016-02-19 18:50:03 

Sziasztok !
Volt-e valaki már Roda- Silver Beach Hotelben ?
Vélemények a hotelról a félpanziós ellátásról ?

# 6784
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237290 Üzenet linkje2016-02-19 19:45:11 

Peter,már foglaltál is?A végén még az is lehet,hogy egy helyre megyünk,tudod,mi tombolázunk.Korfu is a pakliban van,meg Nyugat-Kréta,Kefalonia,Karpathosz,és egy házzal Rodosz...junius végén derül ki,hogy hová a menet...tulajdonképpen ebből nem is lehet rosszul kijönni
# 6785
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237295 Üzenet linkje2016-02-20 07:38:17  Válasz a #237290. hozzászólásra Előzmény #237290

Hétfőre tervezem a foglalás indítását , ha nem lesz semmi nagyobb gáz a melóban.
A hét kezdetek nem mindig zökkenő mentesek.
Könnyen lehet , hogy Korfut kapjátok. Olvastam egy beszámolót , abban a Panoráma apartman lett odaadva Moraitikán.
Legalább feltérképezed nekem a terepet.

# 6786
Rebus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
171 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237300 Üzenet linkje2016-02-20 09:48:11 

Szia Péter írtam neked pár sort Moraitikáról az előző oldalon! Szép napot icon_biggrin.gif
# 6787
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237302 Üzenet linkje2016-02-20 10:56:08  Válasz a #237300. hozzászólásra Előzmény #237300

Kedves Rebus !
Bocsi , hogy kihagytalak .
Még soha nem voltunk úgy , hogy saját medencénk lenne. Csak jó lehet.
Köszi az infókat! Remélem előny lesz a hazai nyelvű pincér.
Zakynthoson jártunk úgy , hogy az apartman Magyar pinére kicsit túlzottan is erőszakos volt. Beszólt , amikor látta , hogy a szembe lévő nála híresebb OLé-Olé étterembe mentünk vacsorázni.Miért nem otthon eszünk? Nyilván ez után már csak azért se otthon ettünk.
Ki kell , hogy ábrándítsalak! Én a melós osztályt képviselem. A Fertődi kastélyt megnéztem.Így a Korfuira már nem vagyok kíváncsi. Spórolnunk is kell . Általában valamilyen hajókirándulásra szoktunk befizetni. Igazából pihenni akarok a fizikai munka után. Ez nálam azt jelenti , reggel bedőlök egy matraccal a vízbe . Néha kimászom egy-egy sörért . Az egy hétbe sok minden nem fér bele. Addig még vastagodhat a pénztárcám is. Majd meglátjuk.
üdv:)

Péter

# 6788
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237303 Üzenet linkje2016-02-20 11:31:29  Válasz a #237302. hozzászólásra Előzmény #237302

Tiszta ciki !
Megint magamat kell javítanom.Persze megnéztem a Fertődi kastélyt is de a Bécsinek van köze Sisihez . Azt is megnéztem! Csak nekünk nincs kastélyunk .
Azt nézném meg a legjobban.
Az óvodába is szalonna volt a jelem most mit csináljak.

# 6789
Dodi62
Törzstag
Törzstag
553 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237305 Üzenet linkje2016-02-20 15:53:01  Athén

Szia
azóta láttam megérkeztetek és minden ok .elértetek a szállodába icon_smile.gif

# 6790
Dodi62
Törzstag
Törzstag
553 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237306 Üzenet linkje2016-02-20 16:11:06  Hova is menjünk

szia
Remélem jól döntesz Korfu tényleg nagyon szép csak a hozzá állás fontos a döntéseinkhez hogy mit is akarunk mig ott leszünk.ahogy vissza néztem nem könnyü eset. Ha mi nekünk kéne igy dönteni nem valoszinü hogy mennénk valahova .A pénzre meg nem olyan rég olvastam egy helyen az utazásra elköltött pénz az öröm.Ebbe igazat adok ha jobban átgondolom. Az hogy egy szot nem vagy hajlando az rajtad mulik ha minden nap csak egy szot tanulsz akkor is elég mert meg van az akarat. Én voltam norvégban nem beszéltem mégis megértetem magam .az akaraton nagyon sok mulik. Ha elmegyünk nyaralni azért megyünk jol érezzük magunkat. de nem ugy értem hogy napozok fürdök sörözöm.amugy nem iszom sose alkoholt. Igy nyugodtan megyünk autoval nem busszal .repülőlővel.És nem unalmas mig levezettem azt a 3-4ezer km-rt. Korfun ha van lehetőség mindenképp valami mozgo eszköszt bérelni és igy bejárni. Minden ember más és más az igény. Mi általában sose nézzük hogy legyen medence,vagy szinte közel legyen minden egy kis séta jót tesz.igaz mindig ott az auto ha messzebb kell menni. de tavaly is láttam olyat hogy az egy hét alatt nem látta a tengert csak a az apartman medencéjét. erre inkább nem irok.

# 6791
Rebus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
171 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237308 Üzenet linkje2016-02-21 08:51:36 

Szia Péter! Én megértem, kinek mire van igénye, pénze. A hajókirándulás is nagy élmény. Valóban egy hét az rövid ahhoz, hogy lássunk is meg pihenjünk is. Mi úgy szoktuk, hogy három napot szánunk a látnivalókra, egy hajókirándulás esetleg, a többi pihenés a parton, medencézés, ha van. icon_biggrin.gif
# 6792
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237310 Üzenet linkje2016-02-21 11:42:38  Válasz a #237306. hozzászólásra Előzmény #237306

Kedves Dodi !
A döntés az megvan már. Hétfőn foglalok Moraitikára a Zorbas apartmanba.
Nem jó a megfogalmazás.Én elintézem ott a napi rutint. Reggel bolt , majd strand. Ebédre lehet , hogy főzök ,ehhez bevásárlok Este séta , lötyögés , vásárlás. Semmi gond.
Beszélgetésbe nem elegyedek , mert nem tudok . Ha komolyabb baj van , akkor fordulok a helyi emberhez. Mindig lemegyünk a tengerhez , de nem ragaszkodok hozzá. Ha egyszerűen nem kellemes , mint tavaly Spanyolban , mert hideg , 2 lépés után elmerülsz , vagy köves, mint ,mondjuk Kefalónián. Sokat nem maradok a parton.
Sok szerepet játszik a kor is.
A 90-s években simán kimentem Bécsbe egy szakadt Skodával tükör kerekekkel.Akár egy héten többször is. Aztán születtek a gyerekek és a flegma csávóból , gondos apuka lett.
Csak 3-4 éve megyünk megint ketten a nejemmel. Teljesen szokatlan! Még megmaradtak a régi szokások. De az autóvezetésben is érzem , az öregedést. Már nem padló gázzal megyek , hanem betartom a szabályokat és téli gumim is van. Ajhogy momdod nem vagyunk egyformák.

# 6793
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237311 Üzenet linkje2016-02-21 11:52:37  Válasz a #237308. hozzászólásra Előzmény #237308

Kedves Rebus !
Sok tervem van a nyárra. Remélem amikor megyünk kánikula lesz ott. Strand idő.
Sok év után tavaly és előtte is ahogy mentünk hatalmas viharok voltak a környéken.
Nem jellemző Görögországra nyáron.
A másik fontos dolog a pénztárca vastagsága. Ami jó túra és van rá keret el szoktunk menni.
Most biztosan nem megyünk Paxosra mert baromi hosszú az út , Ezen kívül a Sisi kastély , ami nem érdekel.
Járművet nem szoktunk bérelni. Ami ezen kívül belefér , oda elmegyünk.
Nem vagyok alkoholista , de a nyaralás közben n em szeretek vezetni . Inkább 1-2 koktél jobban esik.

üdv.

# 6794
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237312 Üzenet linkje2016-02-21 11:55:18 

Kedves Ágica 2 !
Jó korán foglaltál !
Nekem most tök véletlenül van keretem az utazást intézni.
Általában csak ápr. május körül szoktam.

# 6795
Dodi62
Törzstag
Törzstag
553 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#237313 Üzenet linkje2016-02-21 12:06:44  Korfu

örülök neki, hidd el jo döntés lesz.A kora én is tul vagyok már jóval 50-ven. Én se járok gyorsan már. sok minden megváltozott bennem .Ketten járunk mi is a nejemmel. És nem hajtok már.minek ezert csak elvagyok Magyarországon.De görögben egyet tudok sose fáj semmim és ez mindent megér. A korfu déli rész nagyon szép és jo . szép partok vannak ugy emlékszem sekély is. Azt lehet nem láttam autoval lesz az ut? Ha igen, az hosszu.Ahogy vissza gondolok hajnalban indultunk és másnap délelött voltunk ott a kompot is bele számitva. Csak az idöt nem jól számoltam a 7 nap nagyon kevés volt.Igy rohanásosnak tünt. Azota ilyet nem csinálunk rendesen rászámolunk. A korfu info könyvet érdemes átnézni sok jo hely van benne.Kerkirán is egy napot jó barangolni. a szervezett utakat nem tudom ilyenen még nem voltunk. inkább magam szervezem.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 452 453 454 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu