Szia Mindenki!
Már tavaly is Zakyntosra szerettem volna menni a családommal de sajnos a légitársaság túlkésőn módosította a járat indulási napját így nem sikerült az adott időponthoz az általunk kiválasztott szállodában szállást találni pontosabban a foglalásunkat nem tudták hozzánk igazítani utólag.... Mi már jan. végén lefoglaltunk mindent a repcsit is aztán a légitársaság ápr. közepén módosított a hotel meg már dugig volt.Ezért Korfura mentünk:D
Az idén ismételten megpróbálom Zakyntost, ugyanazt a szállodát. Nekem nagyon tetszik az árak is moderáltak közel van a part is és mondhatni gyermek centrikus. Lagansban a bulinegyedtől kb. 800-1000m van Best Western Galaxy. Júl 9-23.
Már nagyon várjuk főleg az 5,5 éves lányom.Tavaly is imádta a tengert és a repülést is.
Üdv Mindenkinek!!
Tavaly Zakyntoson voltunk Laganasban busszal!! Valami mese volt,csak ajánlani tudom mindenkinek !! Velük utaztunk :
http://www.hellas.holidaylines.hu/zakynthos.php
Kényelmes busz,hamar leér, kedves , rutinos sofőrök!
Laganas partja gyönyörű,lassan mélyülő víz, de lehetőség van búvárkodásra is.
A legjobb idegenvezető, akivel eddig találkoztam Szilvia, végig meséli a fakultatív programokat. Tényleg mindent meg tesz a nyaralókért !
A sziget gyönyörű szerintem Rodosz után a második legszebb görög sziget !
Idén szeptemberben ujra meglátogatjuk,mert Zakiyntosra visszavágyik az ember !
Jó utat minden utazni szándékozónak !
Üdv : Lili
Sziasztok! Lehet foglalni utazási irodán keresztül Kalamakiba az Athina apartmanba szállást?? Ha igen tudjátok melyiknél? ill. milyen apartmanok Kalamakin, amit utazási iroda értékesít?
A Halidaylines - nél érdeklődj, mert az ő általuk kínált Residence Blue Waves (Laganas) apartmanhoz kb 3 km-re van Kalamaki !
Ha ránézel a honlapon van térképis ! halidaylines.hu
Sziasztok szuper volt az utazás kiállitás, irány Zakynthos Laganas.........................szuper áron,igaz előszezonban de remélem juni első hetében már jó időnk lesz
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata autóbérléssel itthonról? Régen mindig autóval mentünk, de most repülővel megyünk Zakyntosra, és szeretnénk az ár miatt előre lefoglalni az autót. Esetleg tapasztalat? Vagy cég, akit ajánlotok? Köszi előre is.
Szeretném megkérdezni, hogy a járatmódosítás tavaly mit takart?Napot és indulási időt is módosított?Wizz Air?Kicsit megijesztettél mert nekünk is mindenünk megvan már!Ilyenkor a Wizz vagy nem tudom melyik légitársaság visszatéríti a jegyárat?
Mi 14-21-ig megyünk 6 éves kisfiúnkkal:)))aki szintén nagyon szeret repülni, meg persze lubickolni is:).Talán még találkozunk is:)
Szia Debi81 ! Ugy gondolom bárkinek lehet csatlakozni a fakultatív programokhoz !
Szilvia a Halidaylines idegenvezetője és az ő apartmanjaiknál megtalálhatod ! Mi a Villa Kambasisban voltunk(lábunk előtt a tengerrel, szuper volt ), minden nap programok után bejött, megkérdezte van-e valami gond.Természetesen telefonon bármikor elérhető volt, a száma sajnos már nincs meg, de a Kambasis elötti kis Super Marketben biztos megadják a számát ! Nagyon jó tervezgetést kívánok !
Üdv: Lili