Igen van hûtõ ! És légkondíra is elõ lehet fizetni 6e/nap,de mi nem vettük igénybe mivel jól lehetet huzatot csinálni
Piac pedig Zakintosz városában van , ha jól emlégszem akkor hétfön,szerdán meg szombatonként van nyitva
Amúgy persze hogy anya föztye mindig jobb ,de a Görög izek csak ott Görögországban az igaziak
Igen én is szogtam a konyhába sündörögni közösen a férjemmel,mivel szeretünk finomakat enni
Nagy ökörség és csak lábujjhegyen kérdezem meg:hûtõ az van?Mert ha klima nincs azt még elviseljük.Kerestem a képeidközt a teraszosat,de ezek szerint még nem tettétek fel.A jobbnál jobb kajákat lefényképezted ,de most tedd a szivecskédre a kezed, mind olyan finom volt mint mint az anya fõztje?Azt nem tudom te mennyire tudsz fõzni, de sejtem azokközt is lehet olyan amit szívesebben megkajálsz mint egy-két magyar gyomorhoz nemszokott görög mediterán silót.A görög vega salátákat azokat szeretem,de egy -két tenger gyümölcsét azt csak verés beigérése árán...
Finom, friss kenyeret tudtatok venni? a kenyerük is jó szokott lenni.
Piac van valahol a környéken?
Mára többet mán nem kérdekek.
Remélem szerencséjük lesz és távolabb lesznek a központtól. Ott nem nyüzsi van, hanem orgia. Kb. 2 hete 120 fõs részeg angol fiatalok tartottak szexpartit a strandon. Képzelheted mi volt ott és mi maradt utánuk. Vízágyúval oszlatta szét õket a rendõrség. Sajnos a Laganas központi részére, ha nem is ilyen nagy méretben, de bizony ez jellemzõ. Éjszaka nem lehet aludni, de sokan attól sem zavartatják magukat, hogy fényes nappal az utcán vagy a parton részegen szeretkezzenek. Nem vagyok prûd, de ez szerintem nem a nyilvánosságra tartozik, ráadásul a hangoskodással, rombolással másokat is zavarnak.
Elég nyüzsik az öregek, úgyhogy nem féltem õket. Meg különben is õk választották, elõtte azért szétnéztünk a neten meg a prospektusokban. Ráadásul jövõhét pénteken ugyanoda mennek öcsémék is nagy társasággal, õk meg kimondottan bulizós helyre szoktak menni, ezért mondom, hogy tudták az õsök, hogy kb. mire készüljenek. Tavaly Makrigialos-on is voltak egy hetet, gondolom most azt fogják ellentételezni.
Gondolom nem tinik a szüleid, ezért nem biztos, hogy jó irányba tartanak, ha Laganasban lesz a szállásuk. Zakynthos Ok., de Laganas az idõsebb korosztálynak nem ideális hely, talán csak a város széle.
Szia Prüntyi,kész vagyok a Zakyntosi kajás albumodtól
Nagyon jól néz ki az összes étel,pláne a végén az édességek
Köszi szépen,rendes vagy hogy megosztottad velünk
Sajnos vannak szúnyogok,úgy hogy vigyetek szúnyog irtót
A szoba terasza pedig igen ! a tengere néz,de majd teszek föl képeket róla , hogy milyen is valójában
Szupermárket pedig 100m található,és van választék böven benne, de több is van egymástol nem mesze
Nyugodtan kérdez! szivesen válaszolok
Most van egy kis idõm ,megint írok, illetve kérdezek.Nekem fontos kérdés,hogy voltak-e szunyogok mert engem marhára szeretnek.Mármint az apartmanba.Jajj amit az utazási irodánál kikötöttünk,hogy tengerre néz a szoba?-majd el felejtettem.Talán még egyet, hogy mennyire messze van az elsõ szuper market ahol lehet is kapni érdemlegesebb kajafélét?Nem sok kérdés, nem fogom rabolni az idõdet.Elõre is köszi a válaszok./képeket tetetsz fel?/
Igaz ! pláne ha töben csinálják
Amúgy sikerült pár képet csinálni a roncsrol . hát igen ! jó lett volna kikötni,na mindegy talán lesz még rá lehetöség a jövöben
Hát igen a mi apt.igen szegényes,és még sörnyíto sincs
A benzin ár a köv. 1e.10cent
Benzinkutak csak a fõvárosba vezetõ fõ úton gyakrabbak,máshol igen ritkábak.
Mi Zakintosz felé keztük az irányt,aztán Argasson keresztül mentünk Vassilikosig,és innen már ninsc mesze Gerakas-itt vannak a teki tojások,és nagyon jó a víz ott
A fakultatív prog.árai a köv.:
Kefalonia: 45e
Görög est: 30e
Teknöc túra: 30e
Buszos túra a szigeten: 24e +7e a kék barlangok
Félnapos hajó túra :24e
Egésznapos hajó túra a szig. körül :24e ( mi erre fizetünk be, de sainos nem tudtunk kikötni a roncsnál ,mivel nagy hulámzás volt )
Ja és olyan nagy hulámok voltak ,hogy a fél társaság hányás fesztivált rendeztek a hajón!
De amúgy jó volt,mivel látunk delfineket is