Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Sajnos útitársaink lemondták a nyaralást így eladóvá vált 2015.07.28- 2015.08.04 között Zakynthos szigetén Kypseliben a Petra apartmanban két személy részére a szállás. Az apartman 232 EUR/2fő/7 éjszaka. Egy pótágy elhelyezhető ha jól tudom 5 EUR-ért éjszakánként. Bookingos foglalás de sajnos nem visszamondható opcióval. Az utazás egyénileg lenne. Az apartman jól felszerelt, nyugodt, csendes helyen van. Ha valakit érdekelne esetleg ismerőseitek közül valakit. Kérlek írjatok. Köszönöm a segítséget!
Június 19-től mi is Zakynthosra utazunk, Tsiliviben szállunk meg.
Autóbérléssel kapcsolatban kérdezném, hogy szerintetek 6 napra teljes biztosítással egy Hyundai Atos-ért 200 euro (EuroAlfa) reális ár?
Kicsit soknak találom. A többi szigeten ennél kedvezőbb ajánlatokat kaptam.
Szerintetek?
Vagy melyik kölcsönzőnél lenne érdemes még érdeklődni?
Köszönöm.
Én 3 napra 80 eurós ajánlatot kaptam tőlük, de ez jobb 20 euróval, mint a másik, ahonnan kértem ajánlatot. És sokkal jobb annál, amit kaptam kinti magyaroktól, napi 50 euróért. Vagyis szerintem mi maradunk náluk.
Milyen típusú autóra kaptátok ezt a 80 euros ajánlatot 3 napra?
Furcsának találom, hogy 3 napra olcsóbb árat mondtak, mint 6 napra.
Lehet az miatt, hogy Ti 15 nappal korábban indultok és az még jobban előszezonnak számít? Ennyit jelenthet a 2 héttel korábbi indulás?
#2291722015-05-21 10:13:24 Válasz a #229169. hozzászólásra
Egy Hyundai Atosra kaptuk az ajánlatot (ha jól emlékszem ti is). Nem tudom pontosan, hogy mi az oka, hogy nem arányos az ár, de azt már megfigyeltem az elmúlt 14 évben, hogy június 15 után mindennek az ára egy kicsit elszalad. Mi még nem nem foglaltunk, így az előlegről nem tudok nyilatkozni, mert arra várunk, hogy az egyik utazási irodás ismerősünk megpróbál utána nézni a cégnek, hogy mennyire megbízhatóak.
Esetleg ha megtudsz róluk valamit, megírnád? Köszönöm.
Furcsa, hogy az előleghez kérik a kártya számot, ezt én nem szeretném így ismeretlenül megadni nekik.
Eddig más szigeteken autóbérléshez még előleget sem kértek sehol.
Ez furcsa nekem.
#2292132015-05-22 15:50:33 Válasz a #229174. hozzászólásra
Szia Pordanniki!
Nem sok hasznos infót tudtam meg. Annyit tudnak, hogy nincs róla negatív hír. A honlapja alapján korrektnek tűnik. Ár kategóriában azt mondják, hogy ritka jó ajánlat. Egy másik oldalon találtam annyit régebbi hozzászólásokban, hogy van aki kint tőlük bérelt.
Szerintem belevágunk. Ti hol tartotok vele?
Sziasztok!
Holnap megkezdem a visszaszámlálást. Még 10 nap és indulunk Zakynthosra. Megírná valaki, hogy Evzonitól Killyniig milyen útvonalon halad a busz?
érdeklődni szeretnék, hogy valaki jön-e Zakynthosra jún.30-júl.7. között? A párommal megyünk ismét a szigetre. Múlt évben voltunk egy nagyobb baráti társasággal, és rabul ejtett minket. Sok mindent megnéztünk már, de még így is rengeteg látnivaló kimaradt. A hotel levantino-ban szálltunk meg, a tulaj imádja a magyarokat.
Igen, mi 5-én pénteken indulunk. Csak szeretném a térképen megnézni az útvonalat, hogy merre megy a busz, csak hogy képben legyek. Ha tud valaki segíteni ebben, legyen szíves és írja meg.
#2293492015-05-25 19:45:12 Válasz a #229033. hozzászólásra
Nekünk 4 évvel ezelőtt nagyon bevált a Faros nevezetű autókölcsönző társaság.Rendkívül korrektek. Megnéztem most június végén 6 napra 150 euró körüli az ár.