Sziasztok! Válaszolva a kérdésre: Mi a Neckermannal mentünk Krétára, s ott Gouvesben, a Lavris Paradise-ban szálltunk meg. Nagyon szép volt a Hotel, kényelmes, rendezett szobával, szép kilátással, egyszerûen minden nagyon jó volt. Kellemes csalódás ért minket, hiszen az ár is megfelelõ volt, s azt hittük, ennyiért, gyengébb ellátást kapunk. De tényleg minden szuper volt. Nagyon meg voltunk elégedve. Csak ajánlani tudom ezt a hotelt Mindenkinek!
Most néztem végig a képeidet, valóban álomszépek! Engem fõleg Gramvoussa érdekelt mivel oda szeretnék menni. Jövõ szombaton indulok, alig várom. Remélem szép lesz az idõ, nem szeretném kihagyni! Évi
Szia Anitakovács!
Gyönyörûek a képek ,gratulálunk!!Bennünket is megérintett,így nagyon szeretnénk mi is tudni, melyik utazási irodával jutottatok el erre a csodálatos helyre, ily gyönyörû szállodába...Köszi Stófi
Az élménybeszámolók még ennél a 7 oldalnál is lehetnek hossszabbak, nem ez lehet az oka. Sajnos azt nem tudom, hogy mi, de gyanítom Jox "formáz" rajtuk valamit mielõtt megjelenik a rovatban.
Stancy, sajnálattal látom, hogy nem jelent meg a beszámolód a többi között. Nem tudom, miért, ez nem az én asztalom, de ha Jox visszajön a naralásról, beszéld meg vele, õ biztosan pillanatok alatt megoldja. Én szeretném itt egyben olvasni az egészet
Én is megkérdeztem mailben, elöleg vagy kifizetni? de a válasz az volt, hogy átutalással 180, kp-ban ott a helyszinen 170. Az utobbit választottam, és igy legalább megnéztem elötte az autót, és csak azután fizettem ki.
Csak a járatszámot kérték el. a nevet. telszámot. és a pontos idöpontot. Korrekten a kijáratnál a táblával a kezében ott várt a hölgy.
Szia stancy!
Amikor lefoglaltad itthon az autót, nem kellett semmit fizetni, csak ott helyben? Vajon neten keresztül is lehet elõre fizetni? Tudom, hogy hülyén hangzik, de nekem úgy lenne a jobb.