Angelios!
Ha mussel-ként keresed, úgy is megtalálod - én egyébként az alább ismertetett módon kívül még panírozott (rántott) formában is ettem úgy is finom:-).
Kónyú az szerénykedõ típus,nem kell azért hinni neki.A lelke mélyén azért hízik Elnéztem az albumát is,hát izé, mit irjak, nagyon gyengécske.
Csak ott a bökkenõ,hogy egy két klasszissal megelõz mindenkit és ez a türhetetlen... Szó ami szó ehhez is adottság, ráérzõ képesség,jó gép szükségeltetik.Na majd Lefkadán kiteszek magamért, meglátod és összehasonlítjuk a nidrii képeinket.Csak te tavaszit én meg kora õszit fotózok.National Geographicba már beszóltam,mondták náluk van bõven hely.Igen,a szemétkosárban...Szóval készülök. Perigialiba.
Nem mondtam, hogy nem !!
Örök szerelmem a görög tengerpart !
Lefkadara, Rodoszra bármikor visszalátogatnék !
De igy különbséget sem tudok tenni ! )))
Igy döntött a család ! Lehet, hogy nyár eleje
ezzel telik, lehet, hoyg nyár vége meg Görögországban !
Majd meglátjuk !
Annyi szép hely van a világon!
Az élet rövid ahhoz hogy mindenhova eljusson az ember,meg persze sokunk pénztárcája is,ezért én is úgy gondolom hogy,nem kell leragadni egy helyen ha van rá lehetõség érdemes máshova is elmenni.
Azért Lefkada sokunk szíve csücske,ez biztos!
Sziasztok!Én még új vagyok és most mennék elöször Lefkadára a kislányommal!Nagyon jók aképek ,bár már megtudtam,hogy azok a nyugati oldalon vannak!Vlaki tud nekem segiteni,hogy Nidrinél milyen a tenger?Úgy láttam ,hogy az a rész igencsak egy zárt öbölben van? Vagy nem jó láttam! Sajnos tavaly nagyon belenyultam a választásban!Platamonon voltunk és hát a tenger az katasztrófálisan csúnya volt ,rosszabb volt mintha a Balatonunkban fürödtünk volna,a falu szennyvizét ott engedték bele a tengerbe!Szóval senkinek sem ajánlom azt a helyet!És hát a képek alapján ez is úgy fest!!Valaki nyugtason már meg ,hogy nem igy van!És mi van a tengeri sünökkel?Mennyibe kerül egy autó bérlése a szigeten?nagyon megköszönöm annak aki segit nekem eligazodni ezen a szigeteni!hová érdemes elmenni!? És csak az apollonak van ide szervezett útja?