Én is a neten néztem elõször utána csak ezt követõen kértem árajánlatot vagy 10 irodától. A variálós konspirálól számolgatós rész csak ezután jött. A végén már csak 3 iroda maradt a pakliban.
Én neten keresgéltem szállást és a hurra-nyaralunk.hu oldalon találtam egyet lefoglaltam, és náluk is fizettem be. Akkor tudtam meg, hogy Kartago-s út!
Csak jó lesz!
"Az április végi összesítés szerint 168 utazási iroda szerepel a szektor „fekete listáján “, amelyet a xxxxxxx lap májusi száma közöl. Ezeket a cégeket törölték hivatalból a hatóságok, egykori irányítóik, pedig öt éven keresztül nem vállalhatnak -elvben -vezetõ tisztséget, utazási irodában."
Érdekes, hogy a te irodád müxik, pedig fenn található a listán......... Nem akarlak semmi képpen idegesíteni, de nézz utána a dolgaidnak....szerintem.
Kriszta, Jox!
Most legszívesebben azt mondanám nektek: Ne már! De nyílván sok igazság lehet abban amit a Kriszta mond. Mégis most már szeretnék bizakodó lenni, bár nyílván a motoszka itt van a fejemben.
Igen Zeus ezen a feketelistán van rajta az az iroda is amit említettem. Nem akarok hitelrontást csinálni neki, csak feltételezek dolgokat.
Ezt a listát mindenkinek ajánlom nézze meg , érdemes.
Mielõtt elkezdjük magasztalni a Campust, leírnám, hogy péntekóta sokat gondokoztam ezen a dolgon, és nekem még mindig nem megnyugtató ez az egész. Nagyon könnyen ment, ezért gyanus a dolog!!!!!!!!!
Igazából akkor leszünk nyugodtak, ha már a kezünkbe lesz a kulcs. Ráadásul a campus, és egy másik nagyobb utazási iroda ami fekete listán is van, fogalmazzak úgy, hogy összefonodásba van, ez ami aggaszt!!
Lehet hülyeség, de gondoltam leírom, hátha okosat tudsz erre nekem írni!
Mindenestre a megadott görög telefonszámo,t utazás elõtt felhívom és rákérdezek mindenre.
Túl nagy csend! A TUI-ról nem tud senki semmit?? Ne hagyjatok kétségek között!!
a TUI csoport tagja a TerraReisen. mivel mi saját szervezéssel szoktunk utazni, csak szállást szoktunk foglalni minden évben. elõször foglaltunk náluk tavaly, elég olcsó, és a legkorrektebb iroda, akivel valaha kapcsolatban voltam. a szállás pedig felülmúlta az ígéreteket. csak ajánlani tudom. ha legközelebb utazunk, 100%, hogy náluk fogok szállást foglalni.
Köszönetemet fejezem ki a CAMPUS CLUB UTAZÁSI IRODA minden dolgozójának, hogy " nem hiusult" meg a Görög nyaralásom
Cím: 1066 Budapest, Jókai u. 30.
(a Jókai és Podmaniczky utca sarkán)
Nyitvatartás: hétfõtõl péntekig 10-tõl 18 óráig
Tel.: (06) 1 354-0191, (06) 1 354-1618
Fax: (06) 1 302-3253
E-mail: info@campusclub.hu
Web: www.utazas.info
köszönöm: Zeus