Tudsz menni kocsival is, de nagyon rossz az út. Állítólag 40 perc alatt tette meg valaki, ha visszaolvasol megtalálod.
Én nagyon sajnálom, hogy ezt kihagytuk. Valamelyest kárpótolt érte Elafoniszosz.
Szia Scoth!!
Amikor mi voltunk augusztusban sajna nagyon hideg volt,pedig 36-38 fok volt végig.Mondták,hogy az áramlás miatt talán De nagyon szép volt minden Gramvousan pedig fincsi volt a víz!!
Szia Keke!
Lehet hogy már írtad valahol, de azért szeretném megkérdezni hogy Gramvousa-ra csak hajóval lehet elmenni vagy tudok kocsival is???
Szia Scoth!!
Amikor mi voltunk augusztusban sajna nagyon hideg volt,pedig 36-38 fok volt végig.Mondták,hogy az áramlás miatt talán De nagyon szép volt minden Gramvousan pedig fincsi volt a víz!!
Tényleg nem Elafonissi az egytlen hely ahol rózsaszín a homok.Gramvoussan sokkal szebb volt és élénkebb színû amikor mi voltunk.Csodálatos,ki ne hagyjátok akik most mentek Krétára!Elafoniisinél kicsit hideg a víz de Gramvousan tökéletes minden
Most már sajnálom hogy kihagytuk Gramvoussan-t.Majd pótoljuk.
Elafonissi-n szeptember végén nagyon kellemes és langyos volt a víz!!
Tényleg nem Elafonissi az egytlen hely ahol rózsaszín a homok.Gramvoussan sokkal szebb volt és élénkebb színû amikor mi voltunk.Csodálatos,ki ne hagyjátok akik most mentek Krétára!Elafoniisinél kicsit hideg a víz de Gramvousan tökéletes minden
Hát pedig már éppen azt a következtetést akartam levonni, hogy a sok turista hordja haza a rózsaszín homokot.
Na, félretéve a viccelõdést, valószínû, hogy ez tényleg szél- és hullámzási viszonyoktól függ, ki milyennek látja ezt a partot. Csak nem kellene az idegenvezetõknek túlozniuk, és úgy mesélni, mintha ott már szinte a víz is rózsaszín lenne, mert az ember átvágva érzi magát ezután. Mindenestre rózsaszín homokkal vagy anélkül, nekem is nagyon tetszett ez a karibi hangulatot idézõ csodaszép hely. Mi buszos kirándulás során sajnos csak egy órácskát töltöttünk el ott annak idején.
Az idén annyian jártatok Krétán és annyi szép képet láttam...már rég rájöttem, hogy nagyon keveset láttam belõle, és hogy oda is vissza kell menni még...Jaj, csak tudnám, hogy mikor? Mikor a következõ tíz év már be van táblázva másik görög szigetekkel
andi
Egyóra tényleg kevés rá.
Kell idõ arra hogy körbejárja az ember a szigetnyúlványokat is, és bizony más más területen egész más "képet" láthatsz.
Van egy gyalogos túra út kijelölve a "lagunás" vizen túli szigeten és azon - ha bírja az ember a meleget- érdemes elbarangolni..