#1770552011-11-08 13:48:45 Válasz a #177054. hsz-ra
Ha nekem tetted fel a kérdést,akkor csak ugyan azt írhatom, mint az előző oldalon Miskolciutasnak.
A helyzetek,a lehetőségek,a körülmények még addig sokat változhatnak és akkor aszerint kell lépned.
#1770542011-11-08 13:27:22 Válasz a #177027. hsz-ra
Mi idén Zantén jártunk (némi csalódás), úgy gondoltam nem mennék most Jón-szigetre, de ahogy nézem Kefalóniát igazán megtetszett...
Mivel nekünk az utólag-foglalás nem szokott bejönni, gondoltam, most időben foglalni, szerintetek mennyire legyen ezzel kapcsolatban mostanság bevállalós az ember? vagy inkább játszunk kivárásra...
#1770272011-11-06 20:09:24 Válasz a #177026. hsz-ra
Hát ez az amiről írtam az előzőekben.De ha el jön az idő és lehetőség, no meg egészsége is megvan hozzá az embernek meg kell tenni.
Mi is így jártuk be nejemmel a Jón,meg a többi görög szigeteket.
Hát,ebben teljesen igazad van!Sajnos...de mivel semmit sem tudok biztosan még remélni sem,ezért tekintek ugy a jövőre,mintha ugyanolyan lenne,mint a múlt év...elég praktikus gondolkodású vagyok,szóval nem egy rózsaszin leányregény lebeg a szemem előtt,de olyan szinten kilátástalan az egész,hogy már elkeseredni sem érdemes...ezért úgy döntöttem,mi jövőre is utazunk!
#1769932011-11-05 15:36:00 Válasz a #176979. hsz-ra
Na, úgy őszintén:ki az aki biztosan állíthatja,hogy jövőre, vagy úgy egyáltalán egész életben még egyszer eljut külföldre ill. görögbe.
Remélheti maximum.A zászló mindenkinek áll.Nekem,neked, és neki is, minden szempontból. A gazdasági,a politikai, a saját anyagi lehetőségeinek változásáról pedig nem is beszélve. Talán valóban az az egy a realizmus,hogy még az országok talál meglesznek... Nemde?
Maradok a Buddhizmus egyik kifejezésénél: tudod mi van?- csak az itt és most.
Hogy mit szeretnénk az egy más tészta...
Nem tudom,hogy miképpen alakul jövőre a görög helyzet,remélem még egy utolsó görög utat be tudunk tervezni a több mint egy tucat után.
Hogy Kefalónia melyik részére, teljesen mindegy és két hétre, mint ezidáig mindig.Az a minimum.
De nagyon szívesen mennék át Ithakába is,mert szépsége, akik jártak ott azok tudják,hogy lenyűgöző.
Mint "Kefa függő" ez lenne utolsó görög utazásunk.
Aztán újra vissza a megkezdett "Erdélyországba".
Szia Szabó Manyi..olvastam a beszámolódat..köszi....nagyon tetszik...számomra kedves hely...júniusban mi is ott voltunk Skalan , s végig jártuk az általad leírtakat is.
Remélem minél többen meg tudják nézni ezt a szigetet is, mert leírhatatlanul szépséges.
Old Skala nekem is nagyon megható volt...a romokkal. A panoráma az ájulás.
Nem említetted a Melissani barlangot, remélem csak a beszámolóból maradt ki és megnéztétek.
#1764472011-10-12 09:01:42 Válasz a #176446. hsz-ra
Mi nem a magyarokat kerüljük, hanem a bunkókat, ami van mindenhol, egy utazáson is magyarok és görögök közt is előfordulhat De tény, hogy egyes utastársakat érdemes elkerülni, ezért is vagyok óvatos a fakultatívoknál, és többnyire a helyi szervezéssel megyünk.
Egyébként itt a fórumban is csupa magyar írogat (igaz, kis m-mel )