Szia Kreet!
Mi is a Margarita-ba megyünk,az Apollonnal augusztus 22-31-ig.
Ti mikor utaztok?
Használd a keresőt itt a lap alján,beírod,amit keresel és egy csomó találatot ad ki. Érdemes visszaolvasni a hozzászólások között,így rengeteg infót lehet begyűjteni.
Neten is keress rá,a külföldi oldalakon találtam meg én is sok infót,képet,pl. itt van sok fotó az apartman belsejéről is:
https://www.parga.net/htl_presentation.cfm?htl_code=PRGMARG
Nyelvi akadály meg nincs,én is használom a Translate gombot,ha valamit nem értek....
#1572722011-02-27 19:08:18 Válasz a #157256. hsz-ra
Szia!
Én Kreet párja vagyok, mi is akkorra tervezzük az utazást és mi is az apollónnal! bár még nem foglaltuk le, de ápr.30-ig mi is szeretnénk választani.
Ti jártatok már Pargán ezelőtt is? Mi még itt nem, de nagyon megfogott bennünket. Minden amit eddig olvastunk és a csodás képek, elragadó hely lehet. Kicsit talán a kavicsos part aggaszt, de már kezdünk azzal is megbarátkozni.
Ha esetleg van valami hasznos infotok, azt megoszthatjátok velünk!
Honnan utaztok, mi Pestről.
Én Kreet párja vagyok, mi is akkorra tervezzük az utazást és mi is az apollónnal! bár még nem foglaltuk le, de ápr.30-ig mi is szeretnénk választani.
Ti jártatok már Pargán ezelőtt is? Mi még itt nem, de nagyon megfogott bennünket. Minden amit eddig olvastunk és a csodás képek, elragadó hely lehet. Kicsit talán a kavicsos part aggaszt, de már kezdünk azzal is megbarátkozni.
Ha esetleg van valami hasznos infotok, azt megoszthatjátok velünk!
Honnan utaztok, mi Pestről.
Üdv.
Viki
Szia Tigriske86/Viki!
Minél előbb foglaljatok az Apollonnál,mert nekünk már januárban azt mondták,hogy a Margarita-ba nagyon fogynak a helyek...
És nehogy a végén a kiszemelt időpontra ne legyen hely.....
Tavaly jártunk először Pargán,kolléganőmmel,és beleszerettünk.
Valóban nagyon gyönyörű és varázslatos hely.
A kavicsos part csak a Piso Krioneri, a másik kettő: a városi strand és a Valtos homokos,néhol kövecskés.
Én a Valtost ajánlom,volt olyan része,hogy már-már homokba hajlott.
Viszont a Margarita-tól az van a legmesszebb,de tavaly nekünk fel sem tűntek a távolságok,annyi szépséget látsz útközben.
Idén egy másik kolléganőmmel és az ő kislányával utazunk majd,Kecskeméten fogunk felszállni.Ez lesz az első utunk az Apollonnal.
#1572922011-02-27 21:38:57 Válasz a #157282. hsz-ra
Tigriske!
Igaza van Theia-nak, a fiamék 1 hónapja fizettek be, de már nem volt arra az időpontra, amikor mentek volna a Margarita-ba, és a következő turnusra is csak 1 szabad apartmanjuk maradt, arra csapott le azonnal.
SIESSETEK!!
#1572952011-02-27 21:55:38 Válasz a #157292. hsz-ra
köszi az infókat!
holnap utána is járok, hogy van-e még hely!
remélem nem késünk le, már nagyon beleéltem magam!
különben eddig mindig márc 30-ig foglaltunk és midig volt a kiválasztott helyre még helyünk, most biztos mindenki kihasználja az ultra first minute kedvezményt.
#1573592011-02-28 20:01:02 Válasz a #157354. hsz-ra
köszi a tippeket csajok.
igazából nem akartam feladni, csak elszomorított, hogy már nincs hely a kiszemelt apartmanba, de utána olvastam a neten más irodáknak és bizony találtam jókat, holnap fel is hívom őket, hogy megtudjam a részleteket és persze azt, hogy állnak a szabad helyekkel.