baleset, korház, itthon további mütétek, és a remény...
az idegenvezetõ nem tudta megadni a konzul meg a nagykövetség számát. én kerestem meg ezen két szervet, mert idvez nekik nem is szólt.
mikor megkértem, hogy a pasit aki a barátnõmet elütötte, szerezze meg a telszámát, azt mondta hogy keressek egy telefokönyvet, õ ebben nem tud segiteni.
sajnálom, hogy nem mondtak korábban csõdöt. akkor ki se utazunk, és nincs baleset.
aki rodoszra fizette be a pénzt, és itthon marad, adjon hálát az égnek. hihetetlen h mennyi mindenre képtelenek voltak....
Szerintem a kisebb irodákban jobban meglehet bízni, akik a biztosra menve nem foglalnak túl sok szállást és évenként 1-2 plusz hellyel bõvítik a kínálatot, ha az elözõ év erre okot ad.
Az itthoni "nagy" irodák közül több csõde ment az elmúlt évek során...lásd Eurotours (szintén a 15-ik születésnapján) a Jorgos...arra már nem emlékszem, hogy tavaly melyik cég volt....és most a Bella is.
Mi a nyár elején az Anett Tourssal mentünk és mindennel meg voltunk elégedve...na jó a busz lehetett volna kényelmesebb...és most az Apollonnal, mivel a párom szeretett volna Sartira utazni és oda Anett nem csinál utat.
Jövõre az uticél Korfu, vagy Parga. Oda viszont egyéni szervezésben tervezünk menni, talán csak a szállást foglaljuk itthonról. De ahogy a bejegyzéseket olvasgattam, kint sem sokkal nehezebb jó szállás találni.
Szerintem a kisebb irodákban jobban meglehet bízni, akik a biztosra menve nem foglalnak túl sok szállást és évenként 1-2 plusz hellyel bõvítik a kínálatot, ha az elözõ év erre okot ad.
Az itthoni "nagy" irodák közül több csõde ment az elmúlt évek során...lásd Eurotours (szintén a 15-ik születésnapján) a Jorgos...arra már nem emlékszem, hogy tavaly melyik cég volt....és most a Bella is.
Mi a nyár elején az Anett Tourssal mentünk és mindennel meg voltunk elégedve...na jó a busz lehetett volna kényelmesebb...és most az Apollonnal, mivel a párom szeretett volna Sartira utazni és oda Anett nem csinál utat.
Jövõre az uticél Korfu, vagy Parga. Oda viszont egyéni szervezésben tervezünk menni, talán csak a szállást foglaljuk itthonról. De ahogy a bejegyzéseket olvasgattam, kint sem sokkal nehezebb jó szállás találni.
Robi!
Ha megteheted (van megbízható autód és beválaljátok a sok vezetést) minden további nélkül menjetek egyénileg!
Én kipróbáltam, bárhol találsz szállást! Ha meg beszéltek angolul, esetleg németül - persze görögül a legjobb - mégjobb! Akkor meg lehet dumálni az árat
A görögök nem csak kedvesek, de nagyon "rugalmasak" is
Én is kíváncsi lennék, mit mond.
Állítólag volt olyan utas, aki tegnap fizette be az utat. Õk akkor már tudták, hogy nem fizették ki a légitársaságot, miért veszi el mégis a pénzt? Nem hiszem, hogy az kihúzta volna a slamasztikából.
Mindenképpen ismert, nagy nevû irodával érdemes utazni.
Ebben igazad van! Biztos jelezte a repülõtársaság elõre is, többször is, ha nem fizetnek, nem visznek több utast! Ezt általában nem egyik pillanatról a másikra teszik...
Viszont azt el tudom képzelni, hogy abban az irodában nem kaptak semmilyen felvilágosítást az alkalmazottak! Bár ki tudja...
"A chartergépet két utazási iroda bérelte a Malévtõl. A másik utazási iroda pontosan fizetett, a Bella Tours azonban sem az indulás elõtt egy héttel lejáró határidõig, sem azt követõen nem utalta át a pénzt. A kommunikációs igazgató hozzátette: a Malév felajánlotta, hogy az indulás elõtt másfél óráig várja a pénzt az utazási irodától. Mivel azonban ezt nem kapták meg, Németh Krisztina szerint felelõtlenség lett volna az utasok kiszállítása Görögországba."
Ezek szerint tudták
Én azt mondtam, hogy az irodában a pultosok nem tudhatták, esetleg eltitkolták a fõnökök. Tuti, hogy többször figyelmeztet egy hivatalosan mûködõ, ráadásul hatalmas, országos cég, mint a MALÉV!
Én csak azokról a nem túl sok pénzért dolgozó pultosról beszélek.
Bár ha eléggé jövedelemérdekelt ( de olyan szinten nem igen jellemzõ), akkor a dolgokat ismerve is leszedte még az utolsó pillanatban is a lóvét!!!
Csak dolgoztam ut.irodában és tudom, hogy sokszor nem jut el minden info... Még kolyoly dolgok sem mindig!!! De ez egy másik téma...!
Úgyhogy lehet hogy totál jóhiszemû volt, akinél az utolsó este befizették az utat!
Mi is a Bella Tourssal utaztunk volna Krétára 10.01-én..... Annyi a szerencsénk, hogy a Startutazásnál fizettük be pénteken és még nem utalták el a pénzt. Így holnap bemegyünk és keresünk egy új utat. De sajnos úgy néz ki, hogy Görögországba idén nem jutunk el......
Mi is a Bella Tourssal utaztunk volna Krétára 10.01-én..... Annyi a szerencsénk, hogy a Startutazásnál fizettük be pénteken és még nem utalták el a pénzt. Így holnap bemegyünk és keresünk egy új utat. De sajnos úgy néz ki, hogy Görögországba idén nem jutunk el......
Sziasztok!
üdv
Miért nem? Rengeteg ajánlat van a neten is!
Szerintem is teljesen igazad van H.apci! Nem kell utazási iroda, hogy kiutazz Taing. Foglalsz a neten szállást, kocsiba ülsz és már kint is vagy. Évek óta utazási iroda nélkül utazunk vagy esetleg csak szállást foglalunk. De ilyenkor szeptemberben kint is találsz szállást. Már nincsenek annyian, mint fõszezonban. Don't give up! (Ne add fel!)
10.01-i indulással?Sajnos csak 10.01-i indulás jó nekünk (max 10.02.)
Októberben bárhol találsz szállást Görögország területén. Csak egy kis bátorság és türelem kell hozzá. De ha szánsz rá egy kis idõt és net közelbe kerülsz, hamar ráakadsz a Neked megfelelõre.
A Bella Tours-hoz csak annyit tennék hozzá, hogy eddig mindig irodával utaztunk (nem is kicsit félve, de a mázlisták közzé tartozom). Az idei nyaralásunk elõtt eldöntöttük, hogy legközelebb elindulunk a vakvilágba és lesz ami lesz, majd helyben keresünk szállást. Az irodák egyébként sem adnak ki 3-4 napra szállást. Csak egyszer utaztam busszal és nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy nem kell újból ezt az utazási formát választanom. (A repcsi szóba sem jöhet nálam a fóbiám miatt )