Kedves jelenlegi és jövõbeni Sarti rajongók!
Mindannyiótoknak jó utat, aki már visszajött, jó emlékezést, képnézegetést kívánok!
Nekem idén Itália jut - szeretem, de nem összehasonlítható. Nagyon vágyom Hellaszba!!! Jövõre ha törik, ha szakad.....
Sziasztok!
Mi augusztus 20.-án indulunk Sartir Szegedrõl.
Úgy tûnik lassan alakul egy kis autós csapat, hogy ne unatkozzunk az úton!
Ha valaki csatlakozna szeretettel várjuk!
Jó nyaralást minden most indulónak!
Már többtiz oldalt visszaolvastam,de sajna nem találtam meg azt a részt,ahol autókölcsönzésrõl ir valaki valami gyakorlatiasat.Kérdéseim,ha lenne valakinek türelme ujra leirni /BOCS!/ 5 személy részére bérelnénk autót,milyenek vannak?Kb mennyibe kerül? Mire kell figyelni a kölcsönzéskor?Mi a helyzetr a biztositással,örésszel stb? Illetve,ha már béreltünk,merre induljunk?
Mi 2 éve voltunk Sartiba,és autókölcsönzõvel nem találkoztunk!
Lehet hogy azóta már van ,de én nem sok reményt fûzök hozzá.
Tudomásom szerint inkább robogó,és bicikli bérlésre van lehetõség.
Niki
Szia!
Határozottan tudom, hogy van autokölcsönzõ, ha jól emlékszem a tengerparttal párhuzamos elsõ utcában.( Óvárosban v. faluban, ki hogy nevezi)
Mivel nem voltam érintett kölcsönzésben, árakat nem tudok, csak "kis" autót láttam a kölcsönzõ elött, de persze lehet középkategóriás is.
Üdv.
Sartiban már 2002-ben is volt autókölcsönzõ, nem hinném, hogy bezárt volna. Elég sok buszos csapat megy oda, nagyobb önálló kiránduláshoz biztosan bérelnek autót. Helyileg arrafelé, ahol Czoki írja. Úgy emlékszem, valami bundabolt volt mellette, na ezt nem nagyon nézegettük a 40 fokban:))
Dijuska!
Igen jól sikerült a beszámolód, gratulálok hozzá! Tömör, lényegretörõ és minden olyan dolog benne van, ami az Utánatok menõknek érdekes lehet! A "répás" bácsi a Narancsparton........ugye nem "zöldséget árult"???