Hogy autóval? Athénból, komppal? Az elég hosszú és drága mulatság lehet. Érdekes, hogy valakinek ilyen is eszébe jut.
Konkrét térképet most nem tudok, de a Freytag&Bernd-nek vannaka legjobb térképei e téren. Most sajna nincs idõm a cím után kutatni, de egyszer tavasszal beírtam a Tolo-s topikba. Este kikeresem majd neked, ha addig nem találod meg. Tõlük a neten is megrendelhetsz.
Nehogy már ezen vitázzatok A vízhõmérsékletet mindeki a maga érzékenysége szerint éli meg. Szerintem június közepéig számít elõszezonnak (legalábbis a katalógusokban), amúgy meg nekem június már nyár. Bár nem ebbe a topikba tartozik, de megjegyzem, hogy nekünk június végén is jéghideg volt a víz Samosnál. De mindeki védelmére szóljon, hogy pár kilométerrel odébb is hozhat egy áramlás meleg vagy hideg vizet és ugynazon a szigeten egyikõnk fõ, másik meg fagy. Lásd: Korfu, Paleokastritsa.
Szóval szerintem szeptember a legideálisabb, mert addig egész nyáron melegszik a víz és meg is tartja a meleget
Hajol május 29-én fényképezett, elõszezonban...
Mi június 6-án - szintén ELÕSZEZONBAN - érkeztünk: nem mondhatnám sem az ár, sem az idõjárás, sem a túristák száma alapján, hogy fõszezonban lettünk volna Krétán! De persze én ezt nem tudhatom, mert elvégre én voltam ott... ugye kedves Antero!
Úgyhogy azok kedvéért, akik kételkednek: hajollal egyetértek, miszerint elõszezonban lehet lubickolni a tengerben.
Aki nem hiszi, az szeptemberben se utazzon, mert akkor is elõjönnek már a krétai jegesmedvék a sok krétai jégtábla között!) Ja: Korfun is hasonló a helyzet...)
Sziasztok!!!
Megjöttünk...bár már lehet írtam:)
Szép volt, jó volt, akár újra csomagolnék...bár a sziget tényleg hatalmas, rengeteget kellett vezetnem...
Agios Nicolaostól Rethymnonig sikerült a szigetet bejárnunk, tehát a csücskök - Elafonissi, VAi- kimaradtak....
Puszi: Hajni
Szia Jox!
Azt kérdezed: Sikerült kimenteni a fotón látható személyt?
Kimenteni? Komoly fenyegetésekkel, erõszak kilátásba helyezésével lehetett vacsraidõben kicsalogatni!
Remélem, átjön a képen a szándék: ezen a május végi napon Gouvesben a tenger milyen "kellemetlen" volt!