#1718312011-08-02 21:32:12 Válasz a #171776. hsz-ra
Casmir!
Ha nekem szólt a kérdés, volt sok új felfedezés, és pár régi kedvencet is meglátogattunk. Ugyanúgy mint tavaly, idén is másokkal közösen béreltünk autót pár napra, de a maradék napokon is feltaláltuk magunkat, pláne, hogy gyarapodtunk egy helyi baráttal, akivel többször is kimentünk a tengerre halászni-horgászni (sajna a nagyhal elmaradt, de azért egy bőséges halvacsorányi tengeri herkentyűre vendégei lehettünk). És ugyanő elvitt egy pár turistamentes helyre is, mivel a gyerekkorát a szigeten töltötte a nagyapjánál. De egyébként sem vagyunk unatkozós fajta, többek közt tettünk Poros kikötőjétől egy szép kánikulai túrát a sziget legöregebb kolostorához (a szorostól több mint 10 km oda vissza, egyebekkel együtt majdnem 20 km volt a penzum), ahol jéghideg ásványvízzel, egy tányérka édességgel és hűtött ouzoval vendégeltek meg Hát mit mondjak - jól esett a déli 40 fokos hőségben! Aztán ráadásnak vezetőnk körbekalauzolt a területen, és elmesélt minden fontosat a régi és az új kolostorról, és az itt élő egyetlen pópáról. És szomorúan vettük tudomásul, hogy a hatalmas vendégkönyvben egyetlen magyar beírást sem találtunk Mi azért ott hagytuk a kezünk nyomát
Ha nem hozzám szólt a kérdés, akkor sorry a meséért!
#1717762011-08-02 14:34:08 Válasz a #171487. hsz-ra
))
Látom, idén is sikerült rengeteg szép képet készítenetek.))
(nem jártam erre mostanában...! ezért kérdezem)
Láttatok újat és maradandót, az elsőhöz képest?
(bár akkor korlátozott volt a közlekedésetek. idén is?)
Sziasztok én is Szeptemberbe megyek a párommal 2hétre a Grand Toursal és ha pár infót tudnátok küldeni azt megköszönném pl mennyi idő volt a busszal az út és nem láttam itt sehol a fórumon, hogy mennyibe kerül a Robogóbérlés.Köszi az infót!!
Sziasztok,innen a Hermesz halljából...hát,az ut hosszu volt,de még a lábam sem dagadt meg,olyan kényelmes a Grand3!Skala strandja valami csodás,a városka is tetszik!Hétfőn megyünk Marcsivan a szigettúrára.maglátjuk!Egyébként az itteni albumokból választottam ki 6-8 dél.délnyugati strandot,ami elbűvölt-persze a Myrtos meglesz,keddi program.Fiscardóban tavalyelőtt voltunk,azért gondoltam a többire,Na,indulunk esti csavargásra!Tessék irigykedni,ja az 1.em 16.szoba is remek!
Szerintem gondold át, a dél-délnyugat a legkevésbé szép része a szigetnek (na nem csúnyát írtam!). A csúcs az északi, Fiscardo közeli partok, plusz Mirthos, Platia Ammos.
#1713252011-07-28 22:05:59 Válasz a #171324. hsz-ra
Szerintem gondold át, a dél-délnyugat a legkevésbé szép része a szigetnek (na nem csúnyát írtam!). A csúcs az északi, Fiscardo közeli partok, plusz Mirthos, Platia Ammos.
Biztos,hogy sok minden ki fog maradni,amit összeirtam,az jobbára a sziget déli-dél-nyugati része,de ez sem biztos,hogy belefér...de lesz még nyár,ez meg kóstoló...szombat este már kalamari,tzatziki...gyerekek,szép időt itthomra is!!!köszi a jókivánságokat!
#1712852011-07-28 16:12:40 Válasz a #171190. hsz-ra
Miskolciutas: "...Gyerekek,holnap utazok!Jön valaki a GT-vel???..."
Sajnos már el is felejtettem a szigetet, olyan rég volt június
Nektek szép nyarat ! Üdvözlöm Tzanist (a Hermes copfos tulaja)!
Micsoda egy sztori! Ez nagyon jó! Micsoda egybeesések vannak, nem?
Tavaly a szüleim jártak Kefán és hát gyönyörű volt minden, de ők is autóval mászkáltak, és rengeteg rengeteg kilómétert pakoltak a kisautóba, és még így is kimaradt egy csomó látnivaló. Jó nyaralást nektek!
Köszi!
Ma elmentünk biztositást kötni az Uniqa-hoz...erre kiderül,hogyn az ügyintéző hölgy görög születésű,ide jött férjhez,és juniusban voltak a Hermesben Skalaban...sok jót mondott,bár eddig sem aggódtam azért,hogy nem jó helyre megyünk.Csak marha hosszú az út!