Szerintem is jó választás a júniusi utazás, a víz hőfoka is kellemes és a levegő hőmérséklete is még elviselhető olyankor A foglalást viszont serényen intézd mert hamar elfogynak az előszezoni időpontok is. Főleg, hogy egyre jobban azt tapasztalom, hogy akik rákapnak az utazás ízére, évről évre egyre korábban kezdik szervezni a nyaralásukat. Magamon is ezt látom az ideit már teljesen elintéztem de már a jövő évin agyalok és nézelődöm keresek és kutakodok Nem hiába nem lehet elég korán elkezdeni
Szervusztok!
Eddig négyszer nyaraltunk Sartin. Az idén Pefkohoriba megyünk, de a szívünk visszahúz Sartira. Ezért úgy gondoltuk, hogy hazafelé bemennénk Sartiba, ahol 3 éjszakát szeretnénk eltölteni. Az utazási irodák csak 7 éjszakára adnak szállást. Hová forduljak? Előre is köszönöm segítségeteket: Éva
Szia Éva67!
Bocsi csak most néztem bele jobban a fórumba, pedig minden nap felpillantok rá. Látom Te is a június 11-i indulással kacérkodsz. Ekkor még sose voltam, mindíg utolsó fecskeként tértem haza. Aggódtam az időjárás vízhőmérséklet miatt, de a sok rutinos Hellaszos eloszlatta problémámat.
Tavaly voltunk Sartin, még visszamegyünk az biztos. Írj ha már tudod kivel mész és hova. Bár szerintem - ha busszal mentek - csakis az Apollon. Mi csak családi igényegyeztetés miatt nem megyünk velük.
#1557712011-02-02 08:55:00 Válasz a #155736. hsz-ra
Szia Judith77!
Mi tavaly voltunk először Sartiban de olyan élmény volt hogy az idén nem is gondolkodtam más uticélon.
Tavaly augusztusban voltunk a főszezonban de mos egy kicsit szűkebbek a keretek ezért próbálkozunk az előszezonban.
Mi kocsival megyünk gyerekkel meg a barátjával de ők külön apartmannba szeretnének lenni.
Ők az Apostolosban,mi a Sarti Beachban ha összejön.Tavaly is ott voltunk és nekünk nagyon bejött.
Üdv.
#1558142011-02-02 19:32:00 Válasz a #155771. hsz-ra
Kedves Éva!
Mi augusztusba szeretnénk Sartira menni,nagyon tetszik a Sarti beach apartmanhotel,pontosabban a bungalók.Olvastam,hogy ti ott voltatok.Írnál valamit róla?Elöre is köszi!
#1558272011-02-02 21:11:41 Válasz a #155814. hsz-ra
Szia bori66!
Igen mi tavaly a Sarti Beach 2fős studiojában voltunk ami a nagy épület földszintjén van.Vannak bungalók is de mi nem ott voltunk.
A studió elég alap berendezésű de a célnak megfelel.
Viszon a medence meg a közeli part az kárpótol mindenért.
Csend van esténként és itt Sarti végén a legfinomabb a homok a parton.
És este jól esik a séta a központba.
Szóval csak ajánlani tudom.Főleg ha többen mentek akkor az emeleten vannak a tengerre néző apartmanok és gyönyörű a kilátás.
Ha küldesz privát email cimet akkor tudok küldeni képeket a szállásról mert nekem itt nincs feltöltve.
Üdv:Éva
#1558552011-02-03 14:30:26 Válasz a #155843. hsz-ra
Bocsi,ezért kértem Joxtól legyen :városon belül abc sorrendben az apartman név és mindenki hozzáírja a tapasztalatát v. ki melyikben volt és írhatnánk neki privát üzenetet mert lehetetlen 470 oldalt elolvasni. A keresésben beírom az apartman nevét ,"keresés az összesben"hát az meg nem működik...
Remélem kapsz infót.
Sziasztok!
Vegul is minden le van zsirozva juli 8-an megyunk a Stamatis foldszinti csalad apartmanjaba.
Busszal,Apollon-nal,Pesti indulasal.
Esetleg valaki ugyanoda ugyanakkor ugyanugy???
Ja es pesze 2 gyeroccel!!
Erika