Sziasztok!
Kónyutól szeretném megkérdezni, hogy az Alonaki beach hol található? Láttam a képeid között és nagyon megtetszett, de az én térképemen nincsen jelölve. Persze bárki válaszolhat, aki tudja!
Pedig mûködik a leírás szerint. PDF lesz belõle, de ha kell, abból ki lehet venni. Ha nem megy, itt van ugyanaz kicsit gyengébb felbontásban, de jól nagyítható: https://www.dreamhomes.com.gr/images/lefkada_map.jpg
Igen, ez egy elég jó kis netes térkép, el is feledkeztem róla...
Amit kint vettünk, csak annyiban más, hogy az egyes strandok elég jól vannak jellemezve kis piktogramokkal. Megnéztem, 6 € volt, ilyen a kezdõoldala:
Csiga küldött egy nagyfelbontású Lefkada térképet, akit érdekel, innen letöltheti: Lefkada térkép
(A megjelenõ oldal jobb alsó részén a "Save file to your PC" mellett a "click here"-re kell klikkelni.)
A Melissani 7 euro ha egyedül mentek, csoporttal 6 euro.
A drogarati-t nem tudom, minket az nem érdekelt, mert olyan mint a hazai, sötét, a föld alatt vagy, semmi szép látványosság. Szerintem.
A motort kiviheted a szigetrõl, de nem vállalnak felelõsséget érte. Vagyis õk tudni sem akarnak, hogy te kivitted... Velünk meg már párszor elõfordult, hogy minden ok nélkül nem indult be a motor, szerencsére a párom máshogy be tudta indítani (berúgta vagy mit csinált, én ezt a módszert nem is ismertem, szerencsére õ igen). Sõt olyan is elõfordult vele korábban, hogy defektett kapott, és telefonálnia kellett a motorkölcsönzõnek, hogy menjenek érte és hozzanak másik motort vagy épp abroncsot. Szóval ha átmész egy másik szigetre, fenn áll az a veszély, hogy bármi történik a motorral, nem lesz aki segítsen, és akkor amotor árát kell megtérítened, bármi történik vele. Szóval én nem ajánlom
Nem fogják megengedni!
Pár éve néhány találékony olasz a Jón szigetekrõl ilyen módszerrel rengeteg mocit lopott el, hajóval át a csizmára és ott elpasszolták. Azóta nem engedik.
De sztem nincs is értelme, hová akarsz Te a szigeten kivül mocival menni egy hét alatt? Hamar rá fogsz jönni, hogy három hét is kevés csak a szigetre!