#1606922011-04-26 21:10:05 Válasz a #160691. hsz-ra
Restaurant Grill Bar "BACCHOS" Tel.: 2684032700 (családi taverna)
A kikötőtől- mólótól - jobbra van a tengerparti sétányon (ha háttal állsz a tengernek). A Zorbas taverna mellett. Mi többször ettünk itt. Sort kellett állni, mert örökké tömve volt a taverna. Van előtte "fogóember", aki hoz italt, amíg vársz (amit kérsz, de általában uzo a felnőtteknek, cola a gyerekeknek). Az árak jók. Az ízek finomak. Az adagok nagyok. Itt ettem paputzakit (paradicsomos darálthússal töltött padlizsán, besamellel, sajttal a tetején -megsütve.), éhesen kb a felét tudtam megenni! De a Kyklops tál is finom!!!!
Hű, finom kaja, jófej pincérek, jó zene, "várakozási díj" ....Indulni akaroook! Köszönettel jegyzem az útbaigazítást, és ígérem majd be is számolok, milyen volt. Remélem lesz egy saját bejáratú videóm is.! Van egyébként más hasonlóan jó taverna is?
A prosiban nagyon reklámozzák a Captain's-t a Valtoson. Ehhez képest bizti lapos a hangulat, de vajon a kaja milyen?
#1608222011-04-29 09:48:41 Válasz a #160743. hsz-ra
sarti! A kis szigetre vizibiciklivel mentünk át, de úszva is lehet. Sőt állítólag van egy olyan rész, ahol át is lehet gyalogolni, mert nem olyan mély a víz. Mi a vizibicaj mellett döntöttünk. 10 eu/óra volt a díja. Meg is kerültük a szigetet, sőt a kis strandra a pyso kryoneri-re is áttekertünk. A vizibicaj azért szerencsésebb, mert akkor papucsban vagy szandálban be is lehet járni a szigetet. Míg, ha úszve mész, marad a mezítlábas séta.
A Sakis tavernát is dícsérték. Ez is családi teverna, mi nem ettünk ott. A drótszobrokkal szemben van azon az úton, ahogy a velencei erődből lejöttök. De nem lefelé indultok a kikötő felé, hanem balra. Ha a Drótból készült szobrokat megtaláljátok, akkor a fák alatt ott van szemben a Sakis is!
Fazika, nagyon köszi. Az a két pincér ott a Sakisban fantasztikus szépen táncol , pedig már sok ilyet láttam!
Az a Pyso kryoneri strand is egy szigeten van ezek szerint? Mi a Valtoshoz leszünk közek,így gondolom, mindenhez dupla annyit kell majd gyalogolnunk, mint másoknak, de megéri, ezt már látom.
Más kérdés: Az Aheron folyó torkolata is Pargánál van?