#1638182011-05-31 10:44:30 Válasz a #163811. hsz-ra
Ugyan nem Nei Poriban szoktunk nyaralni,de oda is elszoktunk nézni.
Ami biztos,hogy a tőle 35-40km-re található Kateriniben 100%,hogy bármit megtalálsz(Itt Aldi és sok más nagyobb üzlet is akad)
Nei Poriban is vásároltunk és olyan boltban,ahol a választék elég nagy volt.
Remélem a többiek írnak neked pontos választ,de nekem úgy rémlik betudod szerezni az ilyen fajta termékeket helyben is.
#1638242011-05-31 11:50:12 Válasz a #163822. hsz-ra
Szia!
Szerintem ha az idegenvezetőt megkérdezed,akihez tartoztok majd biztos tud segíteni!
De egyébkén Platamonabn is van egy nagyobb Market,ahová egyszerű átjutni pl.kisvonat!
Köszi a választ!
Sajnos sem az Aldi, sem a Lidl itthon nem híres arról, hogy ilyen termékeket tartanának. De talán Görögországban más a helyzet...
Platamonban van egy bolt Monika boltja ott beszélnek magyarul,mindenben segitenek,elég kevés terméken van más szöveg a görögön kivül,tehát nem egyszerü megtalálni, ha bele gondolok hogy édes savanyu mártást sem kapni,akkor ilyen különlegességek hol lehetnek
Nekem is hasonló gondom van,a lányom tej érzékeny.Én már az idegen vezetővel beszéltem ő még nem talált ilyen kenyeret.Elkeserítelek mert zakynthoson se talált az idegen vezető,ott is kérdezték.Szerintem jobban járunk ha visszük itthonról,az a biztos!Még szerencse hogy a gyros tálba nincs tej!
Én is már nagyon számolom a napokat! Szerencsére szépen fogynak.
Mylo! Tudod-e, hogy melyik nap van piac Nei Poriban? Egyik helyen azt olvastam, hogy szombati napon, egy másik helyen pedig azt, hogy vasárnap. Ha ez utóbbi igaz, az elég nagy gáz, mert Pünkösd lesz, akkor viszont biztosan elmarad!
Szia Gudli! N.Poriban pentekenkent van piac, a templomhoz kozel.
Ugyan nem Nei Poriban szoktunk nyaralni,de oda is elszoktunk nézni.
Ami biztos,hogy a tőle 35-40km-re található Kateriniben 100%,hogy bármit megtalálsz(Itt Aldi és sok más nagyobb üzlet is akad)
Nei Poriban is vásároltunk és olyan boltban,ahol a választék elég nagy volt.
Remélem a többiek írnak neked pontos választ,de nekem úgy rémlik betudod szerezni az ilyen fajta termékeket helyben is.
Szio zolee84. Kateriniben az Aldit ne keressetek, mert mar bezart.
Mylo! Szegediek vagyunk, itt szállunk fel a buszra.Tudom, hogy az Apollón buszai megállnak a virágpiacnál. Itt szoktak tankolni és a sofőrök itt esznek. Na meg a transzferjárat utasait itt veszik fel. Egyszer utaztam a Grand Tours-szal, az a busz nem állt meg itt. Csak ezért kérdeztem.
Jamasz! Hát az tök jó, ha a piac a templomhoz közel lesz, mivel a mi apartmanunk a templom szomszédságában van.
#1638972011-05-31 21:39:50 Válasz a #163836. hsz-ra
Az én lányom is lisztérzékeny mi indulás előtt veszünk kenyeret aminek ki kell bírnia amíg ott leszünk.Szerintem ilyen speciális bolt nem igazán van.Mi így oldjuk meg.