Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7246
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Diuskaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
39 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169984 Üzenet linkje2011-07-17 12:20:36 

Sziasztok kedves fórumozok!

Ismét itthon vagyunk a szívem szakadt meg amikor fel kellett ülni a buszra s el kellett indulni haza! Sarti isteni hely és isteni volt ez a 10 nap! icon_smile.gificon_smile.gif

# 7247
Éva71
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169981 Üzenet linkje2011-07-17 11:24:21  Válasz a #169975. hsz-ra Előzmény #169975

Szia!

Csütörtökön van a Marmarasi piac. Érdemes olyan 7, 1/2 8 körül elindulni. Nagyrésze ruhás, mint nálunk, de kapható kimért oliva bogyó, helyi termelői bor, pálinka, sajtok, virágok, magok és egy halas placc is volt. Szerintem érdemes elmenni, a városka is nagyon szép. A piac a kikötő közelében van.

Üdv. Éva

# 7248
Pepito
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169975 Üzenet linkje2011-07-17 09:37:30 

Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani hogy melyik napon van Marmarasban a piac,mert beiktatnánk egy reggeli programnak.Bár lehet Sartiban is megmondják,de jobb előre megtervezni mindent.köszönöm!
# 7249
Hajnah75
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169970 Üzenet linkje2011-07-17 08:17:14 

Sziasztok!Aki még nem járt Sartin annak üzenem , hogy ne ijedjen meg , Sarti gyönyörű!!! Mi 1 -szer voltunk Paralián kb 10 éve , de akkor nekem nem tetszett ( lehet azóta sokat fejlődött).2-szer voltunk Sartiban és most megyünk 3 -szor.Ha lehetőség van rá mindenkinek csak ajánlani tudom főleg kocsival ,mert rengeteg kis gyönyörű öböl van!Természetesen mi is próbáltuk már a buszos utazást, de az úton a soförök nem engedték hasznélni a wc-t.
# 7250
Pulai Gabi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169965 Üzenet linkje2011-07-17 06:48:35  Válasz a #169958. hsz-ra Előzmény #169958

Sziasztok!
Én voltam Sartiban, egyszer nyaraltunk ott családostól, sőt mindjárt két turnuson át, egyszer pedig visszalátogattunk oda Vourvourouból. Azt gondolom fiatalos hely, nyüzsis. Mindent megtalálsz, ami a jó kikapcsolódáshoz kell. És nem utolsó sorban magyarok által favorizált hely, így mindenhol magyar étlapokkal, kiírásokkal találkozhatsz, és szinte mindenhol jobban-rosszabbul, de beszélnek magyarul. (Már akinek ez lényeges.) Szóval jó hely, fiataloknak,nyüzsgést kedvelőknek pláne. Nem kell a negatív dolgokra koncentrálni.

# 7251
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169958 Üzenet linkje2011-07-16 22:19:46  Válasz a #169951. hsz-ra Előzmény #169951

Ne ijedj meg icon_lol.gif én sem jártam még (csak más helyeken Görögo.ban)de nem az ott leírtak alapján ítélek én sem,hanem az itteni infok alapján meg amit már összegyűjtögettem pozitív dolgokat mindenhonnan Sartiról icon_lol.gif
Egyébként meg tök mindegy mit írtak ott,mert Görögországot úgysem tudja nekem leírni senki,tudok harapni a témára icon_twisted.gif Csak azért írtam le ezt az észrevételemet,mert itt olyan pozitív,kedves emberek írnak (és fanok természetesen:lol: )ott meg... na de mindegy,hagyjuk is icon_razz.gif
Azért mi megyünk és nincs eltántorítás icon_lol.gif

# 7252
OdeLinda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169951 Üzenet linkje2011-07-16 22:03:01 

aphrodite67 írta:
Sziasztok! Csak egy pozitív (vagy negatív?) élményemet osztanám meg veletek:Húúú most böngészgettem egy kicsit más Sartis fórumon hogy micsoda negatív hozzászólások,vélemények vannak icon_redface.gif max.lehúzás,sőt egymás piszkálása icon_sad.gif DE JÓ,HOGY ITT VAGYOK JÓ HELYEN icon_lol.gif

Huhhhh, ne tessék ijesztegetni... icon_biggrin.gif
Én még soha nem jártam Sartin. De a képek alapján és az olvasottak szerint nagyon rossz hely nem lehet... icon_wink.gif

# 7253
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169944 Üzenet linkje2011-07-16 21:47:49 

Sziasztok! Csak egy pozitív (vagy negatív?) élményemet osztanám meg veletek:Húúú most böngészgettem egy kicsit más Sartis fórumon (el is felejtettem,hogy hol - szerencsére :evil: )hogy micsoda negatív hozzászólások,vélemények vannak :oops: még jó,hogy nem azt találtam meg előbb,mert biztos elment volna a kedvem Sartitól :( max.lehúzás,sőt egymás piszkálása :( DE JÓ,HOGY ITT VAGYOK JÓ HELYEN :lol:
# 7254
OdeLinda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169943 Üzenet linkje2011-07-16 21:33:06  Válasz a #169921. hsz-ra Előzmény #169921

beszter,

Mi volt a busszal a gond? Azért kérdezem, mert a GrandTourssal utazik anyu és a két keresztlányom Sartira. Lesz családi nagy happening. icon_biggrin.gif

Egyébként a busz nálunk szóba se jött, mert a párom teljesen elzárkózott előle. Így ha jobban belegondolok, nem is baj, mert tudunk rengeteget kirándulni. icon_smile.gif

Beszámoló? Képek? Hogy áll? icon_smile.gif

# 7255
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169921 Üzenet linkje2011-07-16 17:37:26 

Kszifiasz!
Döntöttem !!!!! Én sem megyek többet busszal sehova!A családdal is közöltem (bár a párom elindulna simán autóval mindenhova)!!!Ez az út maga volt a borzalom,SZENVEDTEM!!!!Pedig tényleg nagyon megértő és nem reklamáló utastárs vagyok!Lehet,hogy ez a baj,mert nem szólok semmiért csak fortyogok magamban!

# 7256
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169920 Üzenet linkje2011-07-16 17:31:47 

Szia Aphrodite!
Köszi! icon_biggrin.gif
Egyébként én ugyanígy voltam ,vagyok Kszifiasz,Sancho,Kiss László,Fate,Ginginke írásaival! icon_smile.gif

# 7257
Kszifiasz
Törzstag
Törzstag
528 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169882 Üzenet linkje2011-07-15 22:56:57 

Szia Aphrodite67.
Erről egy oldalt lehetne irni, de mindenkinek ,más tapasztalatai vannak. Én először mentem autóval juniusba, előtte csak busszal voltam. Egy benzines suzukival voltam, most egy dizel skodával megyek. Azt ajánlom olvass bele az utvonalterv-autópályadij, és az autóval görögországba topikba. Ott sok hasznos infót találsz. Olyanok irnak, akik már sokszor megjárták ezt az utvonalat. A pályadijaktól kezdve a benzinkutakig mindenre választ kapsz, ráadásul a legfrissebb adatokkal találkozol. Az autó+ három főre a biztositás 20000 ft volt. Ha mident betartasz kb 14 óra alatt oda lehet érni, de ez függ a határokon való átjutástól. Szerbiában sok az épitkezés , terelés, sebesség csökkentő táblák 60-40. Macedónia határtól határig megállás nélkül. Egyelőre ennyi. Ha van kérdés...

# 7258
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169873 Üzenet linkje2011-07-15 21:42:22  Válasz a #169664. hsz-ra Előzmény #169664

Szia rm58!

Nagyon köszönöm a biztatásodat,igazad van és szerintem is így lesz és jó lesz icon_smile.gif !!!Még 3 hét és indulás icon_lol.gif

Szia kszifiasz!

Te (többek között icon_lol.gif ) olyan okos,bölcs és hasznos dolgokat írsz,hogy arról esetleg nem írnál mi a helyzet a szerbeknél,macedónoknál (gondolok itt benzin-gázolaj árakra,autópálya díjra)? Igaz,nem először tesszük meg az utat,és ráadásul én mindig jegyzetelek,mi mennyibe kerül az utazás során,de 2 év alatt tuti változott,meg lusta vagyok előkeresni icon_redface.gif Bocsika,hogyha már írtál erről,akkor majd visszakeresem icon_eek.gif
Beszter hozzászólásai is nagyon tetszenek,és tartalmasak (jegyzetelek is szorgalmasan icon_lol.gif Már tiszta függő lettem,de olyan jó ezeket a hozzászólásokat olvasgatni,mert sokkal tartalmasabbak (sokkal jobb,mintha egy utazási iroda mondaná) Persze a képeket én is nagyon várom,megnézegettem mindenkiét,és csak ámultam-bámultam!!!Még egy görög nyaralásra sem készültem így fel,mint most icon_biggrin.gif
További jó készülődést mindenkinek,aki meg a képeket nézegeti,jó emlékezést icon_smile.gif
Éva!Írok neked mindjárt priviben!

# 7259
OdeLinda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169866 Üzenet linkje2011-07-15 19:39:44  Válasz a #169780. hsz-ra Előzmény #169780

Sziasztok! icon_smile.gif

Beszter,

Nagyon köszönöm amiket leírtál. Ki is nyomtattam, mert ennyi mindent úgy sem tudok megjegyezni. icon_smile.gif
Augusztus 9. az indulás napja, és ha minden jól megy akkor Thassoson töltünk 6 éjszakát, utána 16-tól Sartin leszünk 23-ig. Üszkve 2 hét, de 13 éjszaka kint eltöltött éjszaka. Bízom benne, hogy minden rendben lesz. icon_smile.gif

De jó is azoknak akik már Görögország felé "zötyögnek" a buszon vagy autóban. icon_smile.gif

# 7260
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169813 Üzenet linkje2011-07-15 10:15:46 

A most indulóknak nagyon jó nyaralást kívánok!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 483 484 485 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu