Volt már valaki a Villa Atlantis Apartmanban Paralián? 18- án indulunk és kíváncsi lennék véleményekre vele kapcsolatban. Még sehol nem találtam róla ifót
Imark !Hogyne !Még jó hogy lehet banánozni és Jet-skizni !
Bofefe írta hogy idén magyar srácoknál 10€ a banán,én tavaly Mambo duoztam kétszer is (jobban szeretem,mint a banánt,és az is 10€) és mivel kétszer felültem ezért ingyen vittek el Jet-skizni engem és még másik három lányt!
Bár a bácsi elég mogorva volt,de jó erõsen kellett kapaszkodnom a Jet-Skin,hogy le ne essek !Szóval érdemes arra is menni!
Moszatka !Látom egy napon indulunk !A barátnõm pont ebben az apatmanban szállt meg,majd szólok neki,hogy írjon róla pár sort !Ti melyik utazási irodával mentek ?
Dinnyebubus, Erici! Köszi a segítséget. Mi 120-150 e Ft-ot tudunk költeni / 2 fõ. De ahogy olvasgatom akkor talán elég is lesz. Bár mondjuk mi is "minden szar megvevõsök" vagyunk!
Na ki mit hallott a medúzák akkora mértékû elszaporodásáról hogy rendesen háló van kifeszítve hogy legalább egy része belegyen fogva???
Állítólag tegnap mondták hogy görögben nagyon félnek az idegenforgalom visszaesésétõl emiatt
Moszatka !Én is Grand Tourssal megyek ,csak én Budapestrõl a Hõsök terérõl !Onnan 17 órakor indul!
Akkor az egy másik busz ?Na ezt nem tudom !Lehet több Grand is indul egy napon !Még az infot nem szereztem be,de igyekszem!
Hajni !Érdekes,de mindenki mást mond medúza ügyben,valaki alig lát,valaki meg ellenkezõleg !Majd magam megtapasztalom !
Hát igen!
Nekem kedves jóakaró kollégáim kárörvendtek(szerintem irigyek)hogy majd jó sok medúzacsípéssel jövök haza,mert most annyira elvannak szaporodva mondták a hírekben...hát no comment mondtam magamba
Csak azért kérdeztem hogy más is hallotta e.
Bár nem érdekel mert max kibírom
Már bevagyok zsongva teljesen.
Figyeljetek már! A Skiathosi hajókirándulás és a kalózos az 2külön program ugye?Mert beszélnek ismerõseim nekem itt mindent
Mi is 5-tõl leszünk Paralián. A Grand Tourssal megyünk, és természetesen Panosnál a Caravelben fogunk lakni!
Ti melyik utazási irodával mentek, és honnan?
Hajni! Persze az két külön program !
Ha a legjobb kalózhajót akarod választani,akkor ajánlom az Ariant !Itt természetesen van enni és innivaló,a Skiathos féle programba ez nincs belekalkulálva !De szerintem ha belefér, mind a kettõt érdemes megtapasztalni!
Helló mindenki.
Mi szerdán jöttünk haza Paraliáról. A Grand Toursal voltunk. Király utazási iroda. Medúza téren a következõket tudom mondani. Paralián minden nap bennt voltam a bólyákig de egy medúzával sem találkoztam. Átmentünk Olimpic Beachre ott tényleg háló volt kihúzva, és láttunk is nagy medúzákat. kb 40 cm. +-5cm. De nem tudom mitõl vannak begyulladva a medúzától. Görög partokon csak kék medúzák vannak és úgy csipnek mint ha csalán csipte volna meg az embert. Mi tavaly voltunk Tunéziába, ott vörös medúzák vannak. Na az csíp. Láttam hogy egy lánynak megcsipte a lábát és egy kb 25cm-es seb keletkezett ami be is dagadt rendesen. Ott azonnal orvost kell hívni. Úgyhogy aki Paraliára megy az nyugodtan fürödhet nem kell aggódnia. Szép nyarat mindenkinek!!! Panos quad túráját ne hagyja ki senki nagyon király.