Firkamano!
Ezt egy magyar nyelvû honlapon találtam:
"A szigetnek nincsen repülõtere. A legközelebbi, a Preveza Airport mindössze 25 km-re van Lefkada városától.
Magyarországról nincsen közvetlen járat ide. Ha mégis repülõvel szeretnénk utazni, több lehetõség közül választhatunk:
- A legegyszerûbb Athéni átszállással.
Budapest - Athén - Preveza, majd menetrendszerinti helyközi busszal Lefkada városáig (kb. 1 óra).
- Budapest - Athén repülõvel, majd onnan belföldi menetrendszerinti busszal Lefkada városáig (kb. 6 óra).
- A nyári idõszakban Budapest - Thessaloniki repülõvel, majd onnan belföldi menetrendszerinti busszal Lefkada városáig."
Nem tudtam elküldeni az üzimet és egy képemet Neked!
Ha tudsz, keress meg a HÁLÓN !
Ja és nyitottam egy oldalt, de bamba vagyok hozzá, hogy nekifogjak!
Újabb földrengés is volt, de ezt már sajna nem éreztem!
Boccs az OFF-ért a kedves fórumozóktól, de ha elkészül az oldal és befeszem a fogalmazásserkentõt, nos akkor, jövõre kedvet kap minden érdeklõdõ Lefkadához, EZT ÍGÉREM !!!
Lefkada kb. 1400 km Budapesttõl. Ha egy kicsit átnézed az elõzõ hozzászólásokat, nagyon sok hasznos infót fogsz találni...
"Hol érdemes megszállni ?" - az attól függ, milyen igényeid vannak...Ha egy kicsit konkretizálod a kérdést könnyebben kapsz rá választ.
Kónyu,sárgulok az irigységtõl,bocsi mindenkitõl,DE ez a sziget visz mindent!!!!! Imádom, most értem haza, de vannak rossz élményeim ,úgy kell nekem, balga lélek.!! Megérdemeltem,,kellett a pihenés is.
Kónyu!
Az eddigi képeid is nagyon szépek voltak,de ezek valami hihetetlenûl gyönyörûek!Azok a színek,tájak....Én ezt feltétlenûl látni szeretném egyszer!Köszönöm Neked ezt az élményt!
Kónyu!
Remélem jól telt a nyaralás,a képeid nagyon jók (ismét)Azért a szívem mindíg fáj,ha Lefkadás képeket nézek,az biztos,hogy ide mi is visszatérünk még párszor.
Nálam még mindíg Lefkada a top1
Jól látom,hogy a világítótoronyhoz aszfalt út vezet???Ha igen én sajnálom,jó volt az a kis zötykölõdés a toronyig
Akkor eddig nagy szerencséd volt, mert mi tavaly Sartira mikor befizettünk, akkor az utazási irodának abban az idõpontban, már csak a legdrágább apartmanban volt még hely, csak az maradt. Ahol megtapasztaltuk, attól hogy még valami drága, az nem jelenti azt, hogy alapfelszereltségû. Pl.:Volt medence, de mágneskártyával mûködött minden, és ha nem vetted le a kulcsodról mikor elmentetek otthonról ,a hûtõ nem kapott áramot. Michalis apartmanról van szó, ami tudtommal ***-ként lett feltüntetve. Amúgy nagyon jó hely volt tényleg, de attól hogy te még ilyennel nem találkoztál , bizony létezik...Amúgy a kérdésemre már érkezett válasz priviben részletesen, de köszönöm a hihetetlenkedõ válaszod