... Egyáltalán volt már valaki, akinél problémáztak ezen? ...
Kérdésedre a választ ugyan nem tudom, de borzasztó kíváncsi lettem
Nem is tudom, miért, de nekem eddig még csak behozni jutott eszembe Tortát is visztek, vagy azt kint rendelitek meg? Dudálós körmenet lesz a vőlegényes és a menyasszonyos ház előtt?
#1455872010-07-24 08:03:02 Válasz a #145566. hsz-ra
Nem, nem szeretnék hozzászólni... meg (ha eddig nem tűnt volna még fel) hozzád sem. Mindig te bújsz hozzám...
Én még mindig -->EZEN<-- a véleményen vagyok
kedves erinet, két éve 6 autós konvojban mentünk, így ahogy ti , voki-toki, ideális volt....
1 hete jöttünk meg két autóval, ez is működött, mindegyiknek van előnye és hátránya , szép nyaralást kívánok nektek......
H matricánk sem két éve, sem most nem volt és nem is éreztem hiányát, kérdezzetek bátran, segítek, ha tudok
kedves erinet, két éve 6 autós konvojban mentünk, így ahogy ti , voki-toki, ideális volt....
1 hete jöttünk meg két autóval, ez is működött, mindegyiknek van előnye és hátránya , szép nyaralást kívánok nektek......
H matricánk sem két éve, sem most nem volt és nem is éreztem hiányát, kérdezzetek bátran, segítek, ha tudok
Kedves Badminton!
Köszi az infót, H-s matricánk nekünk sincs, van a rendszámon H-betű, meg a szélvédő matricán is,
Nekivágunk lejárt jogsival is, bizva a jószerencsében!
Csak úgy mellékesen érdeklődöm, vkit büntettek már meg lejárt jogsival? ha igen mennyi az annyi?
#1457522010-07-25 16:01:23 Válasz a #145743. hsz-ra
Pont a jogsit nem fogják kérni a határon. Ha útközben meg a rendőr megállít nem hiszem hogy az érvényességét nézegetné. Hisz azért állít meg mert valami szabálytalanságot követtél el az lesz a legkisebb gondja hogy nézegesse.
Badminton! Nem a nemzetközi, mert olyanunk nincs, a páromnak a rendes papiros jogsija járt le, abban az orvosi. de mivel papiros nem hosszabbítják, hiába van benne még 3 hely, cserélni kell kártyásra. Ez folyamatban van, van is róla papír, de az kint nem érvényes..most megyünk a régi papíros jogsijával, meg én gyakorlom itthon a vezetést ezerrel, mert nekem van érvényes kártyásom-..aztán bizunk a jószerencsénkben!
sziasztok
tavaly óta van valamilyen változás az úthálózatban(szerb-macedón-görög vonalon)? csak mert tavaly őszi térképeim vannak a naviban... kíváncsi vagyok jó e még?!
otp visa electron kártyát elfogadják a macedón kutakon?
visszaolvastam, bár lehet átsiklottam felette, macedóniában melyik az utolsó kút lefelé ahol tudok kártyával fizetni? tavaly visszafordultam záróvonalon a mol kútra, de lehet a rendőröknek nem tetszene ha megint a határ előtt forgolóznék
bocsi ha sok a kérdés, de hát az utazás előtti izgalom
#1457772010-07-25 17:36:18 Válasz a #145769. hsz-ra
Érdemi változás nincs, van olyan kátyú Macedóniában, amelyikkel a fél Hellasz pertuban van
Kártyát szerintem viszont már több helyen fogadnak el, amikor egy hónapja ott tankoltam mindenféle matricát láttam az ajtón.
Viszont kezdenek trükközni; ellenőrizd a nyugtán az összeget mielőtt aláírod!
Szeretném megkérdezni, hogy pl. októberben milyen időjárással és hangulattal találkozni Görögországban? Vannak ilyenkor is utazási időpontok, ezért kérdezem.