A templomtól jobbra: a kikötõ után nincsenek csak hullámtörõk, viszont ott veszélyesebb a fürdõzés a medúzák és tengeri sünik miatt.
A templomtól balra: kb félúton a Cocus beach felé egy szórakozóhely után tûnnek el. De ott is medúzaveszély van.
Mi nem mertünk máshol fürödni,csak ahol hullámtörõ van,mert ott az emberek miatt csak kis halak fordultak elõ.
Aki Bryam beszámolóját hiányolja,annak elmondanám,hogy megérkezett és jól van,de festenek nála,szóval majd ha több ideje lesz,akkor gondolom ide is felnéz!
De azért szólok neki!
Sophie !
Egy lánynak nagy szüksége lenne egy árban elfogadható szobára !
Csak egyedül lenne !Te tudnál ebben segíteni ?Nem létezik hogy minden megtelt!
Õ augusztus 18.án indul,tehát 1 hétre kellene szállás 19-tõl 25-ig!
Vagy ha bárki tud valamit !Fontos lenne!
Segítsetek légyszi last minute utat keresek 08.09 vagy 08.10. vagy 08.11.-i indulással.Buszosat 2 család részére 4+3fõ vagy ha az már nincs akkor egyénit 4 fõ részére . Elõre is köszi a segítséget.
Reni
A Hotel Europa egy tök jó hely. Szemben van a Pieria Travellel. 2 percre van a tengerpart. Ott még vannak hullámtörõk. A víz többnyire tiszta. A recepciós, Tasoula is nagyon kedves és segítõkész.
Üdv:
SOPHIE (Id.vez.)
Lehet ez csak nekem volt nagy élmény, de képzeljétek Paralián láttunk delfineket!
Olympic Beach felé (a kikötõ után közvetlenül) fürödtünk és látjuk, hogy mindenki a tenger felé néz, mutogat. Mi is figyelni kezdtünk és akkor megláttuk mit néz mindenki. A bólyáktól kicsit beljebb 3-4 delfin ugrándozott.
Nekem nagyon nagy élmény volt!
Ma megtudtam, hogy még sem marad el idén Görögország!
Szeptember 8.-án busszal indulunk Paralia-ra, a Billy's apartmnanba.
Paralia nem épp a szívem csücske, de most ennek is nagyon örülök! Így legalább nem kell még egy évet várnom, hogy láthassam Hellaszt.