Szia Kónyu,
a Barddis Grilltaverna Nidriben van? Mi Vasilikiben fogunk lakni, így nekem nem egyértelmű.
Köszi még egyszer, a hajós dolgokat már lírtad, akkor ki is másoltam, ki is nyomtattam azt a szöveget, csak mivel a neveket nem tudom melyik parthoz adni, nem tiszta teljesen, melyik mit rejt.
Tehát a három beachben van ez a nagyon szép, amit Aiofilinek hívnak, plusz még kettő, azok melyikek Katziki és Egremni??) ? Mind a háromnál van egy bizonyos idő fürdésre?
Kastos/Kalmos semmit sem mond, ezek mit takarnak?
A kis szigetek meg ezek a Meganissi környéki helyeket takarnak? Ezek nem tűnnek nekem nagyon érdekesnek vagy egetverően szépnek.
Tehát a kaját bármelyikhez hozzá tudom foglalni potom összegért? Ez jó.
A lepke gyönyörű, ilyet még nem, láttam.
Privát kérdés: te tükörreflexes géppel nyomulsz és különböző objektívekkel a nyaralás során? Hurcolod az egész felszerelésed magaddal mindenhova? Ott mered hagyni a parton, az apartmanban stb...Nagyon nem tudom, mit tegyek, mert félek, hogy ellopják az egész szerkómat, így azon is filózok, hogy a régi digitálisat vinném csak el, de az meg nem produkálna olyan minőséget, amilyet szeretnék.
Voltatok valaha a szigertől kifelé, az Avrakikos NP-ben (Ambrakikosnak is írják)? Engem rettentően érdekelne, madárfotózásilag, de úgy tűnik, ember fiát nem érdekelte eddig ez a hely, alig van infó róla.
|