Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7486
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Emici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
172 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165665 Üzenet linkje2011-06-15 20:59:25 

Kovácsgyula!

Megértem a keserű szájízedet!
Indulás előtt már említetted,h.történt olyan dolog az életedben,ami ezt befolyásolta!
Bízom benne,h. ettől függetlenül sikerült valamennyire jól érezned magad, még ha nekem Paralián annyira nem is! További szép nyarat!

# 7487
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165694 Üzenet linkje2011-06-15 23:44:30 

Sziasztok!
Húúúú, nagyon jó volt Nei Pori! Voltunk olimposzi túrán, Skiathoson és Athénban fakultatívval, Platamonasban pedig biciklivel 9-én (szülinapomon), amikor is elkapott minket az a jó "kis" eső, de a jeges részénél már szerencsére fedett helyen álltunk. Annyira szerintem nem volt félelmetes. Az esti eső meg pont az athéni hajnali indulás előtt volt, szóval nem aludtunk sokat. icon_smile.gif
De nagyon tuti volt az egész nyaralás úgy, ahogy volt!
Majd teszek fel képeket, ha pedig kérdésetek van szívesen válaszolok.

# 7488
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165699 Üzenet linkje2011-06-16 07:54:20 

Sziasztok!Üdvözlök mindenkit akik most jöttek haza,örülök hogy azért mindenki azt írja hogy milyen jó volt.Várom azért a részletes beszámolót mindenkitől,ki merre volt,mivel,mire kell ügyelni,mit kell esetleg feltétlenül vinni stb.Szóval ha kipihentétek magatokat,lehet regényt írni hisz ezt vártunk már 10napja!!Hát bizony nektetek már letelt! icon_lol.gif
# 7489
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165702 Üzenet linkje2011-06-16 08:00:46 

Helló Pinga!Örülök hogy nem adod fel az augusztust,így kell ezt csinálni! icon_razz.gif

Szia Vaczsaci!Lassan de telnek a napok,azért bízok benne hogy most már jobban fog,mivel itt a fórumon is mindig van aki haza jön és mesél. icon_lol.gif

# 7490
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165705 Üzenet linkje2011-06-16 08:26:49 

Sziasztok.
Jó ujra itthon, de azért Nei Pori is nagyon, jó volt. "Emici" köszönöm az irántam való jó indulatodat, de sajna ha valakivel nincs ott az akit szeret akkor gondolj bele? Még az első 2-3-nap csak valahogy elment de utána szinte nekem " rémálom" volt egyedül. Az meg természetes, hogy az ember segít a bajbajutottakon, szerintem fordított esetben ti is így cselekedtetek volna.
Azt tudjátok, hogy egy gyenge fráterek vagyunk mi férfiak, ott voltunk az "AniFerivel" egymás mellett több napon keresztül és nem mertem meg szólítani és Ani vette a bátorságot és megszólított de ez már csak az utolsó napon volt na ennyit a férfi "bátorságról". Kedves Ani és Feri remélem kipihentétek és jól éreztétek magatokat. Egyben engedd meg utólag, hogy még nagyon sok boldog szülinapot kívánjak neked--a pároddal együtt.
Kedves "Emici" nem értem miért van gondod az elő szezonnál, a víz tökéletes volt nem is lett volna jó ha melegebb mert akkor már szinte nagyon meleg lett volna és nem hűsített volna, medúza egy szikrányi teremtést nem láttunk. Na látod ezért is érdemes Nei Poriba jönni, mit gondolsz miért voltam én ott 16.-alkalommal! És remélem még nagyon sokszor. Délután megírom a beszámolóm most van egy két tenni valóm idehaza, addig is PÁ

# 7491
Mylo00
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165709 Üzenet linkje2011-06-16 09:03:13  Válasz a #165705. hsz-ra Előzmény #165705

Nagyon örülök,hogy mindenki egyben hazaért!!!
Már várjuk a nagy beszámolókat!!!

# 7492
Laguna
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165710 Üzenet linkje2011-06-16 09:06:19  Válasz a #165631. hsz-ra Előzmény #165631

Igen mi 20-án este indulunk Nyíregyházáról.Saját kocsival.Ti hogyan ,mivel mentek?Honnan? icon_eek.gif
# 7493
Vickycsibe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165711 Üzenet linkje2011-06-16 09:10:05 

Aniferi!

Isten hozott ismét itthon! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és jól éreztétek magatokat.
Tudnál információt adni arról, hogy a fakultatívoknak milyen anyagi vonzatai voltak?
Előre is köszönöm!

# 7494
Bridzsit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165715 Üzenet linkje2011-06-16 09:45:20 

Ildikó, laguna: mi is hétfőn indulunk, a GrandTours-sal. Úgy látszik valami "átok" ül ezen fórumon icon_sad.gif Sokan elveszítik az állásukat és szeretteit a nyaralás előtt, nekem meg kiújult egy betegség pont nyaralás előtt. A doki pár percig azon morfondírozott, hogy mekkora adag gyógyszert írjon fel, hogy jobban legyek vasárnapig. icon_sad.gif Persze azért próbálok pozitívan hozzáállni, hogy addigra jobban leszek.
Szerintetek a fakultatívok mindenkinek egyszerre vannak? Bocsánat a hülye kérdésért, 10 éve voltam Görögbe fakultatívon, és akkor is a szüleim intézték. Azt lehet tudni, hogy pl a Meteorák melyik nap vannak. Persze tudom, hogy kedden úgyis elmondja az idegenvezető, de már izgulok.
Üdvözlet a hazaérkezőknek, én is alig várom a képeket + beszámolókat.

# 7495
Vaczsaci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
141 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165716 Üzenet linkje2011-06-16 09:45:28 

Aniferi!
Jó olvasni, hogy mennyire elégedettek vagytok a nyaralással. Az athéni kirándulás milyen napon volt és ki szervezte, valamint mennyibe került? A képeket én is várom!
Üdv!

# 7496
Vaczsaci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
141 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165717 Üzenet linkje2011-06-16 09:47:45  Válasz a #165715. hsz-ra Előzmény #165715

Bridzsit!
Remélem sokkal jobban leszel mire indulsz, és nagyon jól fogod kint érezni magad!

# 7497
Csabinaagnes
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165719 Üzenet linkje2011-06-16 09:58:17 

Sziasztok hazatérők!!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, és én is nagyon örülök annak, hogy minden probléma nélkül hazaértetek, és hogy jól éreztétek magatokat. Nekem a Skiathosi hajókirándulással kapcsolatban lenne pár kérdésem. Honnan indul a hajó, melyik nap van, mennyibe kerül egy főre, stb?? Várom a válaszokat, amit előre is köszönök.

# 7498
Vaczsaci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
141 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165723 Üzenet linkje2011-06-16 10:14:14  Válasz a #165719. hsz-ra Előzmény #165719

Szia Csabaiagnes!
Most látom mi egyszerre leszünk Nei Poriban, csak mi pár nappal később indulunk. Ti milyen irodánál foglaltatok?

# 7499
Csabinaagnes
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165725 Üzenet linkje2011-06-16 10:30:18 

Szia vaczsaci!

Mi az ibuszon keresztül megyünk, és saját autóval.
A Dimitra apartmanba leszünk, amiről annyit tudok, hogy a tengerparti sétányon van.
De majd a Buda beszámol róla ha hazaérnek, mert ők is abba vannak. Egyébként mi ezt a majdnem közös időpontot már egyszer megbeszéltük ha jól emlékszem, amikor megdícsértem a képeidet. Ti pontosan mikor indultok, honnan, és melyik apartmanba lesztek? Remélem összefutunk kint, legalább egy pár szó erejéig. Addig is kellemes várakozást kívánok.

Üdv: Ági!

# 7500
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#165726 Üzenet linkje2011-06-16 10:32:17 

Sziasztok!

Kovács Gyula: köszönöm a szülinapi köszöntőt utólag is, ilyen helyen öröm volt eltölteni az időnket. Feri védelmében mondanám a megszólítással kapcsolatban, hogy bár egy néven szerepelünk, de csak én írkálok ide.

Vaczsaci: Athénba vasárnap visznek (vki írta itt nemrég, hogy nem lehetett menni, mert pünkösd volt, hááát ez érdekes, mert mi attól függetlenül voltunk ráadásul egy Paráliásokkal, mert így tudták összehozni a magyar csapatot) az Evi Tourssal voltunk (Apollonnal mentünk ki és ők az Evi Tourshoz tartoznak) és 45 €-ba került, de ebben nem volt benne az Akropolisz jegy ára, ami 12 € volt. Kicsit drága tudom, de nekünk nagyon megérte. icon_smile.gif

Csabinaagnes: köszönjük szépen. A skiathosi hajóút péntekenként van, az Achillio kikötőből indult (ide egy kb.m 2 órás buszúttal vittek), 40 €-ba került és nagyon gyönyörű volt. Ide eredetileg nem akartunk menni, tehát nem is készültem belőle (mert a többinek mind utánanéztem, hogy végülis mit merre találunk, meg utánaolvastam, de Skiathosnál nem), mert csütörtökön mentünk volna Katerinibe és Paraliára vonattal, de kb. 40-45 perc állomáson ücsörgés után kiderült, hogy határozatlan ideig sztrájkolnak... :S Úgyhogy gondolkoztunk és arra jutottunk, hogy befizettünk a másnapi skiathosi útra. icon_smile.gif Úgyhogy a sztrájkolóknak így utólag is köszönjük a csodás élményt! icon_smile.gif)

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 499 500 501 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu