Most,hogy végigolvastam az írásokat szerintem csak azért kell kötni,hogy nyugodt legyél.Bármi történhet amire nem számítasz.Eddig akármikor utaztunk hosszútávra külföldre mindig kötöttünk egy közép ár kategóriásat ami az autóra is szól.Posta Utas Őrt és az Axa világjáró***-t próbáltuk már.Sajnos úgy hozta a sors ,hogy egyszer igénybe kellett venni,mert lányom kórházba került.Egy telefonhívás történt részemről mi tévő legyek.Utasításokkal elláttak majd onnan kezdve mindent ők intéztek.Hazaérve a papírokkal együtt bementünk a biztosítótársasághoz és mindent kifizettek az akkori árfolyamnak megfelelően.
#1277992010-03-04 19:22:47 Válasz a #127759. hsz-ra
A BBP baleset,poggyász biztosítást jelent,amit bármelyik biztosítótársaságnál meg lehet kötni.Megkötheted az utazás idejére az utazási irodában is vagy online a netrisk.hu.
#1181822009-09-26 17:11:20 Válasz a #30268. hsz-ra
Szia Dj Bobo!
Nem ide vág a téma, de láttam, hogy TB ügyintézőként dolgozol és a segítségedet szeretném kérni.
Román állampolgár vagyok, de jelenleg Magyarországon tartózkodom. Jelenleg nincs munkahelyem, ezért én szeretném fizetni magamnak a TB-t. Hogyan lehet ezt kivitelezni, mik a feltételek, és kb mennyibe kerülne havonta?
#1170332009-09-10 14:49:54 Válasz a #115896. hsz-ra
Az Uniqa-t én is csak ajánlani tudom. 2007-ben Paralián sikerült a tenyeremet teletűzdelni tengerisünivel. A doki több mint fél órát szórakozott vele+ tetanusz. 100 euro lett volna, de volt biztosítási kötvényünk,amit kitöltve otthagytunk, plusz egy telefonhívás a pesti központba (onnan azonnal visszahívtak). Ennyi volt. Egy fityingbe sem került.